03 juli 2013

16 jaar geleden

Vandaag is het 16 jaar geleden dat ik ben geopereerd aan mijn vergroeide ruggewervel (ook wel scoliose genoemd = S bocht), ik heb sindsdien 2 pinnen langs mijn ruggewervel.

De tijd vliegt voorbij als ik terug denk aan wat er allemaal gebeurt is in 16 jaar. Het is een hele waslijst aan gebeurtenissen. hier klein sellectie van de gebeurtenissen: paar keer verhuist, overlijden van mijn grote (jeugd) liefde en andere vrienden, narigheid, veel gezelligheid, hockeytoernooi in Duitsland, relaties, hulphond opleiding gedaan helaas niet niet voltooid maar wel lieve maatje aan overgehouden, etc...

 

Maar nu woon ik op mooie plekkie en wil er zeker niet weg. Ik kan lekker wandelen met de hond en genieten van de omgeving en dus de natuur. Alles lekker dichtbij qua winkels, kroegjes...

 

14 mei 2013

Het gaat lekker hier, niet dus!

Met mij zelf gaat het wel goed hoor... Dus het is materiele pech.
 
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen is vorige week de vitrine deur gesneuveld. Maar de  huisshoudelijke hulp wilde stofzuigen, blijkt dat de cv lekage heeft. Heb dus nu lekage van de cv en dat lekte echt maar dan ook echt precies in de stofzuiger, het is nu afwachten of die het weer gaat doen of niet.... :S De cv monteur is de zelfde middag nog gekomen.
Ze zeggen dat alles in 3-voud komt (vitrinekast deur, cv lekage, stofzuiger)...

Gepost door BIANCA in Algemeen, Tuin & Huis | Commentaren (3)

02 mei 2013

Blogpauze


Ik heb zoals jullie gemerkt hebben heb ik even enige tijd een blogpauze gehouden. In de tijd is er een hoop gebeurt... Mijn haak werk gaat nog steeds goed, al ben ik niet meer elke dag aan het haken.

 

Ik ben al sinds vorig jaar juni (2012) distributeur van FM Group Benelux en het plezier groeit nog steeds want ik heb iemand anders ingeschreven als distributeur zijnde. Erg leuk en via dacebook heel veel contacten met andere distributeurs door NL & België. De motivatie is er nog steeds en vindt het leuk om te doen dat is het voornaamste van dit alles.

 

Ik heb ook mijn tuin voorjaar en zomer klaar gemaakt samen met mijn ouders en neefje. Die aardig goed heeft mee geholpen. Mijn tuin ziet er weer vlurig uit dus het dubbel genieten als het zonnetje ook lekker schijnt (of heeft geschenen de afgelopen dagen).

 

Inmiddels is de nieuwe rolstoel helemaal klaar en race ik weer volop mee. Anderhalve week geleden hebben ze nog wel de rugleuning aangepast en die zit nu goed.

Op de avond voor koninginnedag heb ik op de vrij markt nog 4 prachtige indianen beelden bemachtigd en op koninginnedag zelf op ik nog set opberg mandjes gescoord. En eveneens heb ik ook nog stukjes van de troon wisseling gezien...

Gepost door BIANCA in Algemeen, creativiteit, Tuin & Huis | Commentaren (1)

10 maart 2013

Weer terug

Ja heb zoals jullie hebben gemerkt een blogpauze gehad en genomen... Er is onder tussen een hoop gebeurt. Ik rij inmiddels wel rond in mijn nieuwe rolstoel. Maar helaas is die nog niet orde. Er moest een nieuw zitkussen bestelt worden en de levertijd is zo'n 4 weken (maar hou rekening met 6 weken). De gehele zitting zit te ver naar voren geplaatst op het onderstel waardoor die voor kantel of kiept als ik afrem of stoep-afritje af rij. Als alles mee zit (waar ik helaas weinig vertrouwen in heb) wordt het laatste genoemde probleem aanstaande woensdag verholpen. (vinger gekruist, of het gaat lukken met 1 monteur). Ga van het ergste uit en dat is dat rolstoel mee moet naar de werkplaats. hoe dan ook is het afwachten. De rugleuning wordt ook weer aangepast aangezien ik wat kilootjes kwijt ben en de rugleuning niet goed aansluit.

 

Verder de kou slaat weer enorm toe op mijn spieren. Ik fiets af en toe weer op de home trainer en haal ik de 3km in 3x 5minuten fietsen. Ben nog aan het stoeien met verkoudheid.

Tsja en sinds kort lijkt het wel of ik oude klasgenoten of oude mede scholieren reunië hou. Ik krijg langzaam aan steeds met meer bekende vanaf schooltijd wederom contacten... Het ene contact is gewoon en de andere meer intenser... Maar met eentje is het contact enorm intens (helaas ga ik er verder niet op in...)

 

Hoe dan ook ik geniet met volle teugen en ondanks de negatieve gebeurtenissen of gedoe met mijn nieuwe rolstoel voel ik mijn eigen super goed en zie ik zoals vaak wel enorm positief.

21 februari 2013

up date

De dagen vliegen voorbij...

De afgelopen 10 dagen zijn er vervelende en hele positieve dingen gebeurt. Ik rij intussen al wel in mijn nieuwe kermit rolstoel rond. Ze hebben vanmorgen, wat wel een komisch gezicht was 2 mannen aan mijn rolstoel zien sleutelen, Ze zijn bijna 3u bezig geweest... Hij is 5 cm smaller gezet. Oude zitkussen is opgevuld... Vond het wel wat hebben eigenlijk toe kijken en mee denken over oplossingen. Lichamelijk vergt wel wat maar ja heb straks lang weekend. De rolstoel is nog niet helemaal klaar er moeten alsnog dingen aangepast of bijgesteld worden.  

nare dingen: Onder andere een date die had afgezegd en vervolgens niks meer van zich laat horen. Dat is (....) streek.Maar ja wat doe je er tegen... Verder nog niet helemaal opgeknapt van de keel ontsteking. Ben wel naar de huisarts geweest maar werd simpel weg met een neusspray naar huis gestuurd... maar is het aanstaande maandag niet over ga wederom naar de huisarts.Ik eet vitamine, kom geregeld op een dag buiten. Het enige wat ontbreekt is genoeg slaap rust... dat neem ik dit weekend hihihihi...

maar goed ik heb wel weer iemand anders terug gevonden van vroeger. Vroeger klinkt of ik heel oud ben (nou ja wordt wel 30 he,hahaha) maar ja.... het contact verloopt erg goed en we gaan elkaar snel zien en iets samen drinken. het voelt zo vertrouwt en kijk er enorm naar uit om die jongeman inmiddels weer te zien.

Ik heb verder bedacht om mijn 30e verjaardag (dat duurt nog wel eventjes gelukkig) groots te vieren... ik moet nog wel een hoop dingen regelen. Dat gaat wel goed komen...

04 februari 2013

Nog geen nieuwe rolstoel,verdomme....

vorige week woensdag in vol verwachting zitten wachten op mijn nieuwe elektrische rolstoel. Eenmaal thuis past de rolstoel nog maar net door de tuindeur heen. Ze hebben de rolstoel veel TE breedt gemaakt. hier ff op een rijtje wat niet aan klopte;

wat niet goed was aan de nieuwe rolstoel...
* Armleuning liepen te ver door naar achter (achterste stukje gebruik ik niet eens)
* Armleuning naast de rugleuning (hierdoor is de stoel gelijk stukke breder)
* Zitting is 56cm diep en 56cm breed (huidige zitting is 60cm diep en 50cm breed en dat is prima!!!)
* De extra functie bediening zit links ipv rechts, die moet los van het stuurkastje.
 

Kortom hebben ze met veel tegen zin de rolstoel weer mee terug genomen. Ik heb donderdag ochtend nog eens gebeld omtrent mijn nieuwe groene monster (rolstoel). Krijg je te horen "jij wilt snel antwoorden...." Wat denken hun dan... Ze hadden nog maar net een "spoed" oproep gedaan richting de adviseur die de passingen heeft gedaan. Dus dat kan nog wel ff duren.... Klotezooi en ja en het is flink balen...
 
 
Om echt KWAAD om te worden. Kleine dingen zoals die functie bediening hadden ze allicht terplaatsen nog kunnen veranderen. maar afmeting van zitkussen is toch wel idioot... 6cm te breed en 4cm te kort.... echt te zot voor woorden... Terwijl je heel duidelijk hebt aangegeven dat de huidige afmeting PRIMA is!!!

23 januari 2013

voorlopige plannen voor 2013

 

Wat ik nog wil ondernemen en doen de komende tijd is het volgende:

 

  • In afwachting van nieuwe elektrische rolstoel

  • praktische thuisstudie; fotografie of iets anders creatiefs

  • Genieten en met mijn vrienden meer afspreken

  • huisje veranderen en nog meer naar mijn zin maken.

  • Festivals bezoeken

  • etc....

 

Kortom ik wil lekker genieten en we zien wel wat er verder nog op mijn pad komt... Familie en vele vrienden/vriendinnen, kennissen, zijn altijd welkom... Jaren lange vriendschappen geven en voelen vertrouwt. Nieuwe contacten is altijd aftasten van wat je aan elkaar hebt. Ik verwacht alleen dat de contacten wel van 2 kanten komt en niet van één kant!!!

Omtrent de liefde, tsja dat is iets wat je niet kan beïnvloeden en laat ik het zover gewoon op mijn afkomen. Dit is soms wel frustrerend maar ja single zijn heeft ook zeker zijn voordelen hoor!

22 januari 2013

Tijd voor een feestje!!! Deze blog bestaat alweer 6jr.

Zo mijn blog bestaat vandaag alweer 6jr. De jaren zijn voorbij gevlogen, al zeg ik het zelf... Ik wil al die ruim 300.000 blog bezoekers nogmaals enorm bedanken.  Even speciaal wil ik bedanken Magda, Danique, P-ter, Ourlipsaresealed, kelly de kooijer, teamblue, Willy.... Dit zijn mijn trouwe blog bezoekers... (allicht ben ik een aantal vaste bezoekers vergeten te noemen,sorry maar jij/jullie ook bedankt). En laat gerust jou reactie achter bij de blog berichten... dat zou ik erg leuk en plezierig vinden. In die jaren is er hele hoop gebeurt en vooral verandert.

 

Ik begon de blog op mijn 23e.... Ik postte over de liefde, hobby's, mijn huisdieren, dagelijkse gang van zaken.

Inmiddels ben ik al weer 29 jaar en woon ik elders maar dan geheel zelfstandig, kan ik hulp oproepen wanneer en hoe laat ik het zelf wil. Dit sinds december 2010!!! Heb geen “vaste tijden” meer... Ik woon hier nu met heel veel plezier met mijn border collie en kat. Woon vlakbij de dijk en ga er dan ook lekker op uit samen met mijn border collie.

 

Ik heb in juli 2011 een prachtige tattoo laten zetten. Waar ik allicht wel engelen geduld voor moest op brengen want ik moest 7u stil zitten. Tsja zult denken ja je zit al in een rolstoel maar dat wil dus niet zeggen dat ik stil kan zitten. Er gaan er zeker in de toekomst meer komen, het is zeker verslavend,hahaha...

 

Ik moet altijd wat te doen hebben. Mijn hobby's zijn uitgebreid met maken van sieraden en stoffen mobiele hoesjes. Helaas verloopt de verkoop niet zoals gedacht. Maar heb intussen ook hele oude hobby opgepakt en dat is punniken. Dit project was ik 12jr geleden al mee begonnen en het einde begint nu echt langzaam in zicht te komen!

Sinds juni 2012 ben ik distributeur van een bedrijf FM Group Benelux... (als je wilt weten wat dit is google het gerust...)

 

21 januari 2013

Ruim 300.000 blog bezoekers


Ik heb vandaag de 300.000 blog bezoeker mogen verwelkom allicht weet ik niet wie diegene is maar ik ben er enorm blij mee. Mijn blog bestaat op 22 januari, 6jr!!!! Dat houdt in dat ik 50.000 bezoeker per jaar mogen verwelkomen op mijn blog...

Momenteel heb ik per maand ruim 8000 bezoekers. dat is helemaal toppie....!!! Blijf uiteraard komen en plaats gerust je reacties bij de blog berichten.

552575_355842777842884_1271894872_n.jpg

 

18 januari 2013

Nog geen 'nieuwe elektrische rolstoel'

Nog geen nieuwe rolstoel gekregen... Heb al meerdere malen gebeld naar de leverancier, maar kreeg tot gister te horen dat de rolstoel er al wel staat maar er onbreekt een zitkussen. Ze wouden hem eerst afleveren zonder een zitkussen. Dat zit toch best hard zonder een zitkussen! Ze konden mij niet vertellen wanneer die zitkussen bestelt was.

Tot gister middag! Gister wederom weer gebeld en ze wouden niet zeggen hoe of wat en dat ik volgende week maar weer terug moest bellen. Enige tijd later wordt ik zelf terug gebeld door de rolstoelleverancier. Ze belde nu om te zeggen dat de zitkussen wel was verstuurt maar dat het pakket spoorloos is geraakt. Toen heb ik nogmaals gevraagd wanneer is dat zitkussen bestelt was. het antwoordt was begin december 2012, terwijl de laatste rolstoelpassing al op 22 okt '12 had plaatst gevonden en dan bestellen ze 5 weken later de zitkussen pas en die levering duurt globaal al 6 tot 8 weken. Maar ze hadden het zitkussen nu met SPOED bestelt.

Kortom ik ben benieuwd wat ze verstaan onder een spoed bestelling... Maar nog niks gehoord dan bel ik volgende week donderdag gewoon weer.

Gepost door BIANCA in Algemeen, Mijn beperking | Commentaren (2)

10 januari 2013

...deel 2; strijd tegen...

Onbegrip van omstanders is vaak, van aahw die meid zit in een rolstoel en is dus geesetelijk ook niet orde. Of er wordt gesmoest als je voorbij rijdt van waarom zou ze nou in een rolstoel zitten? Kinderen, vooral de jongere kinderen zijn direct en vragen zonder blozen of schaamte waarom je die wagen zit. Bij kinderen moet je geen moeilijk verhaal vertellen waarom je in een rolstoel zit. Ik probeer ze uit te leggen dat mijn spieren ziek zijn en daardoor niet meer de kracht heb om te lopen of rennen zoals hun. Meestal nemen ze daar genoegen mee, maar soms ook niet en vragen ze waar ik heel rustig, duidelijk en simpele manier uitleg wat ik heb. Ouders schamen zich en trekken hun kind bij je weg. Heb ouders ook wel eens beledigen dingen horen zeggen tegen hun kinderen zoals van niet doen mischien is het besmettelijk wat ze heeft. Dit doet zeer en nu ben ik gelukkig mondig genoeg om die ouders juist een weer woord te geven en het kind krijgt zijn antwoordt.

Uiteraard zijn er ook vervelende momenten. Sommige kinderen vinden het erg leuk om je rolstoel te zitten (zoals de joystick waarmee ik rij). En de ouders zeggen daar niks van dan ben ik degene die pissig wordt zowel op de ouder als kind. Ik heb wel geleerd om mijn hand in de buurt te houden van de joystick zodat ik direct merk als iets of iemand er in de buurt komt.

Gepost door BIANCA in Algemeen, bewust, Mijn beperking | Commentaren (1)

09 januari 2013

De strijd tegen

Strijd tegen... (deel 1)

Als persoon heb je altijd wel iets waar je voor moeten strijden. Strijden tegen is vaak negatief voor iets wat niet gaat zoals het zou moeten gaan.

Naar eigen zeggen en ben ik eigenlijk wel van overtuigd als je leeft met een lichamelijke aandoening zoals ik en je bent dagelijks afhankelijk van een elektrische rolstoel. Je hebt dan net iets meer te maken met instanties zoals; rolstoelleveranciers/service (als de voorziening kapot gaat), uitkering of toch nog goed om nog iets te kunnen doen qua werkzaamheden, vooroordelen & onbegrip van omstanders, etc...

 

08 december 2012

vuurwerk....

07 december 2012

tweelingen horoscoop 7 dec '12


Kijk er voor uit dat niemand de dupe wordt van jouw overtollige energie en probeer je op tijd in te houden. Je lijkt wel een zenuwachtig en explosief projectiel. Deze voormiddag is uitstekend geschikt om ervan te genieten. Probeer zo tactvol mogelijk te blijven; sommige mensen hebben nu eenmaal een bord voor hun hoofd. Je kunt zo goed en lang afstand nemen, dat je wel het bos ziet, maar het zicht op de bomen raak je daardoor kwijt.

 

Het zicht op de bomen ben ik al kwijt want alles is wit van de sneeuw... Overtollige energie dat herken ik wel. zit nu meer binnen en doe van alles om mijn energie kwijt te raken...

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

12 november 2012

dat ene pleziertje...

Horoscoop van 12 nov. 2012

Dat ene pleziertje hoef je je vanavond niet te ontzeggen. Je mag jezelf af en toe best eens lekker verwennen. Neem er wel bewust de tijd voor en geniet ervan. Je weet namelijk niet wanneer je weer tijd hebt voor zo'n fijne avond. Een gunstige dag voor alles wat met geld te maken heeft. Je kunt met een beurstip of informatie over onroerend goed je voordeel doen. Neem beslissingen op praktische gronden; emotionele betrokkenheid heeft een negatief effect.

 

Ik ben wel nieuwsgierig wat dat pleziertje is of gaat worden vanavond...???

 

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

Soms....

536474_10151223880789757_299524196_n.jpg

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (1)

08 november 2012

Ben op.........

Ben kapot....Ben moe, snotterig, etc........

Tsja waarom ga je dan niet op tijd naar bed maar dat is het hem nou juist dat kan ik niet. Ben nu eenmaal een avond mens.

Ik was vandaag zelfs te moe om in bad te gaan... terwijl ik juist zo op had verheugt. Maar mijn energie is op. Ik heb vanmiddag 4,66km gefietst in ruim 22 minuten. Het was echt keuze fietsen of in bad. Dat heb ik nu geweten.

 

Verder speelt er zich van alles af... Ik weet niet meer wat ik zal doen... Hoofd zit letterlijk en figuurlijk vol van alles en nog wat...

gg_63.jpg

04 november 2012

aantal blog bezoekers stijgt...

Tsja ik had het nooit verwacht en gedacht. Dat ik vorige maand zo'n 8325 blog bezoekers heb gehad... Dat is zeker bedankje waard en hopen dat er alleen maar weer gaan worden.

 

tot nu toe:

commentaren: 1710 stuks

blog berichten geplaatst: 1217 stuks

aantal bezoekers ongeveer: tussen 7600 -8300 per maand

blog bestaat sinds 22 januari 2007

Ik wil iedereen bedanken die geregeld mijn blog bezoeken. en bedankt voor jullie vele reacties bij mijn berichten, blijf dat ook vooral doen!!!

Jullie hebben kunnen lezen wat ik zoal heb mee gemaakt en nog steeds. Allicht ligt het posten van berichtjes geregeld even stil... Maar ik probeer de leegte wel op te vullen met leuke animatie plaatjes of tekst/gedicht plaatjes.

Gepost door BIANCA in Actueliteit, Algemeen | Commentaren (2)

28 oktober 2012

ben er weer


het is even geleden nadat ik de laatste keer heb gepost hier op mijn blog. Ja lieve mensen het gaat redelijk goed met mij. Ik heb de laatste rolstoel passing (voor de nieuwe rolstoel) inmiddels achter de rug. De rug orthese (dit is een afdruk van mijn rug) is gemaakt. Allicht moest ik wederom vroeg op maar ja als je iets wilt dan heb je het er zeker voor over. Als alles mee zit dan zit eind dit jaar in mijin nieuwe rolstoel Permobil C500 lowrider (lowrider houd in dat ik lager zit en stabieler rij).Tsja verder is mijn oude rolstoel aan zijn einde. Hij is op banden worden glad en alles kraakt en soms vallen er zomaar boutjes of schroeven uit. Maar ja hij moet het nog even volhouden en dan mag ie met pensioen...

Vorige week mijn slaapkamer op zijn kop gehad en de bedden tegen de andere muur aan gezet en het lijkt dat de slaapkamer veel groter of ruimer is. De transfer(de handeling) met de tillift gaat makkelijker. De ADL-Hulp heeft meer ruimte om de rolstoel weg te rijden. Daarnaast is de woonkamer ook al beetje verandert want er is een kast van uit de woonkamer naar de slaapkamer gegaan en in de woonkamer staat nu een open kast. Dit geeft wederom in de woonkamer een ruimer gevoel. Maar de verandering in de woonkamer is nog niet klaar. Maar hoe dan ook het begin is gemaakt. Ik ben er apentrots op hoe het nu staat.

 

In de liefde gaat het zijn gangetje. Ik heb wel leuke contacten met jongens gehad,waarvan er nu nog één jongeman van over is. Het contact verloopt aardig goed,maar ja ik ga niet op de zaken vooruit. De tijd zal het uitwijzen wat er gaat gebeuren.

Met de hond en de kat gaat het ook goed. De hond is wel erg knuffelig en aanhankelijk dat is opzicht erg lief... De kat is nog steeds lekker eigenwijs en blijft klein bitchy...

18 oktober 2012

De Wintertijd Challenge

De Wintertijd Challenge in de nacht van 27 op 28 oktober 2012 is een uniek fondsenwervend sportevenement van Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.

Het unieke van de Wintertijd Challenge is dat het sportevenement plaatsvindt in het uur dat de wintertijd ingaat (2 uur ‘s nachts) en de klok teruggaat. Dit is het enige moment in het jaar dat je tijd kan winnen. Tijd winnen om behandeling en genezing van spierziekte bij kinderen te realiseren.

Droomafstanden Ludiek is dat deelnemers aan de Wintertijd Challenge op dit nachtelijke tijdstip door het teruggaan van de klok in 1 seconde droomafstanden kunnen afleggen. Het ultieme voorbeeld waar gezonde spieren toe in staat zijn om kinderen met zieke spieren te helpen.

Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge Eindhoven
Spieren voor Spieren organiseert in de wintertijdnacht één hoofdevenement in Genneper Parken Eindhoven, waar je als hardloper, schaatser of zwemmer kunt deelnemen. Daarnaast moedigen we sportievelingen in heel Nederland aan op hetzelfde moment een eigen eigen lokale Wintertijd Challenge te organiseren.

Schrijf je in voor het hoofdevenement in Eindhoven of één van de lokale challenges.

Lokale Challenges
Klik hier voor een overzicht van alle lokale challenges in de nacht van 27 op 28 oktober.

 

Deelnemersinformatie

Klik hier voor alle relevante deelnemersinformatie voor de Wintertijd Challenge 2012.

 

4 uur durende live-uitzending Q-Music

Radiozender Q-Music zal in de nacht van 27 op 28 oktober een live-uitzending van 4 uur verzorgen vanuit de Wintertijd Challenge in Eindhoven. Het zal een een soort “langs de lijn” uitzending worden waarbij zowel verslag wordt gedaan van de sportprestaties in Eindhoven, als live wordt geschakeld naar lokale challenges die gelijktijdig in dezelfde nacht plaatsvinden op andere plaatsen in het land.

04 september 2012

Ontdek

tegeltje.JPG

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (0)

01 september 2012

Dag horoscoop Tweelingen


Wanneer je ergens wat meer je best voor doet dan anders, wordt dat meteen opgepikt door de mensen om je heen. Dat is een goede zaak, want je wilt er graag iets mee bereiken. Op je werk ben je overmoedig. Je idee dat er niets mis kan gaan, klopt niet. Je lijkt niet in actie te kunnen komen. Daar ben je te moe voor. Dat komt omdat je gedachten geen seconde stilstaan en dat vreet energie. Je wilt van alles, maar je gevoel staat je in de weg. Spreek dit uit

 

De laatste zin klopt sowieso wel. Wil van alles maar mijn gevoel of lichaam staan dan in de weg. En mijn gedachten staan de laatste zeker niet stil en dat zeker een hoop energie... En als ik iets graag wil dan kan ik mijn best er zeker voor doen om het doel te bereiken...

12 augustus 2012

proost

bier-proost-e1333656078688.jpg

 

heerlijk het is weer om een koud biertje te nemen...

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

25 juni 2012

Waar is de zomer???


Zomer??? Het zou volgens de weer wetenschap nu zomer moeten zijn maar die zomer is ver te zoeken de laatste weken. Afgelopen week leek het wel herfst met die lading regen en lage temperaturen. Soms lijkt het dan niet meer op te houden. Zoals afgelopen donderdag 21juni ging het gedonder erg tekeer qua onweer... De hond kroop onder het aanrecht weg of liep naar de badkamer. 

Het pinkster weekend eind mei was erg mooi en zonnig... Ik verlang naar zulke mooie en zonnige dagen. Dat geeft een ieder weer positieve boast en mensen worden daar een stuk vrolijker van. Althans ik krijg weer een hoop energie en ik ben het liefst dan de gehele dag buiten samen met mijn border collie uiteraard.

Maar ja of de zomer wel of niet gaat koem allicht hoop ik het natuurlijk wel, draai ik wel zomerse liedjes via youtube dat geeft wel een goed gevoel... alleen dan nog het heerlijke zonnetje wat zou moeten gaan schijnen.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

17 juni 2012

De afgelopen dagen

De afgelopen dagen zijn voorbij geschoten.

Donderdag middag weer gefietst zo'n 7,29km in zo'n 35,35 minuten... Het voelde weer goed. Vrijdag morgen kwam ik met onder rug tegen de toilet beugel en dat was behoorlijk pijnlijk. Dit was precies op de zelde plek als in januari van dit jaar waar ik ook mijn onder rug stootte. Dit is is tot op heden nog best pijnlijk, vooral in de avond uren.

Gister kwam ik tot de ontdekking dat ik 4 tv zenders miste en was in lichte paniek maar naar veel gemopper en gestuntel heb ik de 4 tv zenders weer terug.

Vandaag uitgeslapen en daarna gewandeld met de hond in een stevige wind en zonnetje dus dat was wel even lekker... In huis lekker aan het opruimen geslagen. Dit omdat ik van de week weer jaartje ouder wordt... Ik heb ook al wat lekkernij ingekocht de AH is hier ook gewoon open op zondag dus dan hoef ik van de week nog maar weinig boodschappen te doen. Nu even relaxen voordat de spannende EK voetbal wedstrijden van poule B van start gaan.

Veel kijk plezier met de EK voetbal wedstrijd... Ik ben er klaar voor...

03 juni 2012

Bezoekteller heeft 250635 gepasseert...

 

Zie dat mijn bezoekteller de 250635 heeft gepasseert en dat in ruim 5 1/2 jaar dat dit blog bestaat... Soms weet ik niet meer wat ik zal vertellen op miijn blog. de ene moment wil ik stoppen en andere moment heb ik juist weer heel veel te vertellen. Dus hou ik de blog toch nog maar even aan...

wil alle bezoekers bedanken,maar sommige in het bijzonder zoals: Danique, Magda, Ourlipsaresealed, Willy, P-Ter, Hallo en uiteraard nog vele andere mede bloggers...

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (0)

27 mei 2012

Grandioos aan het genieten


Ik geniet lekker van het weer en de leuke dingen die op mijn pad komen. Zo heb ik afgelopen vrijdag een trouwerij gehad van een goede vrienden. Dit was niet naast de deur en konden vlakbij een in hotel slapen. Dit was erg maar dan erg gezellig. Alles was goed geregeld de tillift ( een hulpmiddel die ik nodig heb om in en uit bed te komen) stond al netjes op de hotelkamer. We hebben lekker met wat andere vrienden die eveneens waren uitgenodigd gegeten in het restaurant van het Hotel. Zo ook het ontbijt wat bij de prijs in was begrepen. De beestjes werden netjes verzorgt door de buurman.

Verder lekker aan het genieten van het heerlijke zonnetje de natuur.  Ik ben dan ook lekker bruin geworden. zo mag het voorlopig wel even blijven qua weer. Ben nog maar nauwelijks benauwd geweest de afgelopen tijd. Dit door genoeg te drinken en overdag lekker rustig te houden qua activiteiten.

Ik heb zelfs vorige week nog even op de home trainer gefietst (5,5km) om de vochtbalans weer te activeren... Dat is enige waar ik overdag vooral last van heb.

Mensen geniet er nog even van voordat je het weet is het mooie weer afgelopen.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

02 mei 2012

Leuke dagen gehad


Mijn koninginnedag was wel geslaagd. Ik heb allicht weinig sieraden en hoesjes verkocht op de rommelmarkt. Maar dat mocht voor mij de pret niet drukke. Ik ben uiteindelijk in het Grandcafé geeindigd en was zeker en reuze gezellig...

Verder gaat het hier lekker op wat gesnotter na maar het is vol te houden.

 

Gister had ik allicht een pech dag.

1e pechmoment:Eerst woorden wisseling met een monteur die de elektrische deur motoren wilde controleerde zonder enige afspraak, dus op de bonnefooi kwam. maar hij wilde 1 deur motor niet controleren, die wou met moeite en engelen geduld open... De ontvanger die het signaal opvangt van mijn handbediening (dit lijkt op zo'n automatische deur vergrendelaar van een auto) hing niet goed en met wat gemopper heeft de monteur de ontvanger anders opgehangen en nu kan ik op afstand open doen kan ik zo doorrijden.

2e pech moment: ik had vorige week dnderdag een zak van 800gr voorgekookte aardappels gekocht maar dat zakje stond zo bol dat het op knappen stond. De kassa bon had ik nog dus ben terug gegaan naar de desbetreffende supermarkt en heb een nieuwe zak aardappels gekregen maar ik had ook nog even gauw wat andere boodschappen gedaan.

3e pech moment:Eenmaal weer thuis met de nieuwe zak aardappels en de andere boodschappen. In de avond wilde ik een omeletje maken en ik pakte een paar plakjes ontbijtspek, het zag er donker uit en toen ik op de houdbaarsdatum las schrok ik me een hoedje, houdbaarheidsdatum was 27-04-12 dus gister was het 4 dagen over datum!!! dus ben ik weer terug gereden naar die zelfde winkel en kreeg wederom een nieuw pakje ontbijtspek.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

23 april 2012

Echte vrienden...

524115_258319164264564_100002594478524_528632_259661926_n.jpg

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (3)

11 april 2012

Brief is uitgetikt...


Ik heb gister middag de brief uitgetypt. Het was even puzzelen van welke formulering is het beste en taalfouten er uit halen. Ik ga de brief vandaag op de bus doen en dan maar hopen dat ze er genoegen meenemen. In de hoop dat ze dit dossier ook zullen sluiten, althans voor mij.

Verder vandaag schoonmaken en rustig aan doen. Afgelopen maandag dus 2e paasdag heb ik mijn buffetkast verkocht, die kwamen ze in de avond ophalen. Weg = weg en ik heb er ruimte er voor terug, heerlijk...

Afbeelding%20Fotos%20091.jpg

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende