10 juni 2007

tip: pot opener

pot opener 288

Het blauwe is een pot-opener, je kan het vergelijken met een bier opener. Je hoeft maar weinig kracht voor te gebruiken. Je kunt bij verschillende winkels kopen en kost hoogstens € 3,00 echt veel duurder zou het niet zijn en het is hard plastic... Uiteraard ook verschillende kleuren. Ik gebruik hem geregeld en op deze manier krijg ik heel gemakkelijk de potjes en potten open. Zonder dat ik iemand anders hoef te vragen...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (3)

Commentaren

Wel gemakkelijk Denk dat dit een systeemtje is die gewoon lucht in de pot laat komen, Ik krijg sommige potten (door een of andere ziekte) ook niet meer open,want veel zijn echt sterk dicht, en dan druk ik van onderaan tussen deksel en het glas een bot mes, je hoort de de lucht in de pot lopen,en dan gaat hij wel vlot open.
Dit blauwe ding nog niet gezien hier.

Gepost door: Roy | 23 juli 2007

POTOPENER MET DEZE POTOPENERS HEB JE NOG STEEDS ENIGE KRACHT NODIG.
MET DE POTOPENERS VAN DE STI IS DAT NIET ZO. (zie ook de website)

Gepost door: S.T.I. | 05 februari 2009

Potopener Hii,

Wij namens Inn Products, hebben nu een geheel vernieuwde potopener ontwikkeld, eentje die beter is dan alle andere bestaande potopeners.

Het beste aan deze potopener van Inn Products is dat het speciaal ontworpen is voor mensen die een fysieke beperking hebben (weinig kracht kunnen zetten, of mensen met spierziekten e.d).

Iedereen kan het gebruiken, jong en oud...
Deze potopener is gemaakt van RVS en heeft een stylvol en gedesigned uiterlijk.

Kom (binnenkort) kijken op onze website!! Hier kun je veel informatie over het product vinden!! Hoe het te gebruiken, design etc..

ps. De website is eind december online!!!! Dus hou het in de gaten.

Met vriendelijke groeten,

Inn Products

Gepost door: Inn Products | 16 december 2009

De commentaren zijn gesloten.