26 juni 2009

Je mag..... of wil je.....

 Gister avond had ik weer iets... terwijl ik naar bed werd geholpen door een medewerkster, ze hoefde mij eventjes niet te helpen dus ik zeg tegen d'r “je mag mijn elektrische rolstoel wel aan de op lader zetten” ze vond dat ik het haar op legde ipv dat ik haar vroeg “wil jij mijn elektrische rolstoel aan de oplader zetten?”. Hoe je het went of keert die rolstoel moet sowieso aan de oplader. Ik vind dat ik heb mee gedeelt dat ze de rolstoel aan de oplader kon zetten op dat moment want ze hoefde mij dus even niet te helpen. Ik heb die medewerkster niks opgelegd. Ik heb het vaker met deze medewerkster... Dan valt gewoon een stilte en praten we alleen als het nodig is. Ga niet meer energie insteken. Over het algemeen zoeken ze toch wel iets om te fitten...Tevens is mijn elektrische rolstoel weer opgehaald vandaag. Het rechter achter wiel blokkeerd als ik naar links wil draaien blijft dat rechter achter wiel recht staan ipv dat het mee draait. Hoop  hem gauw weer terug te hebben en dit was gelukkig ook zo. De monteur had gezegd dat het wel middag kon worden voordat ik hem terug zou hebben. Maar gelukkig was het iets voor 11u dat ie weer terug was.

Heb helaas wel fysiotherapie moeten afzeggen, maar heb thuis wel oefeningen gedaan. En die 2u in handbewogen rolstoel was al aardig vermoeiend.

Ga nu even Boomer uitlaten en ga nog genieten van het zonnetje.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (4)

Commentaren

Wij wensen jou een zonnig en vreugdevol weekend samen met jou twee mooie viervoeters en vele lieve mensen.

Gepost door: Redactieteam Gene Zijde Blog | 26 juni 2009

Hallo Bianca als je op electiciteit gewoon bent zal een gewone rolstoel best vermoeiend zijn .......verder een heel fijn weekend gewenst ....liefs Tilly

Gepost door: Tilly | 27 juni 2009

Goed dat uw rolstoel hersteld is!

Geniet nog van het mooie weer :)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28 juni 2009

Hallo Bianca Goed dat uw rolstoel weer hersteld is.
Nog een aangename maandag verder
veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 29 juni 2009

De commentaren zijn gesloten.