10 juli 2009

Niet op vakantie.....

De meeste zijn nu op vakantie. Ik heb afgelopen dagen ook eens geïnformeerd. Nu zullen jullie vast wel denken die is laat met vakantie zoeken en boeken. Maar ik had mij eind vorig jaar al ingeschreven bij de Zonnebloem LINQ (dit is speciaal voor jongeren), maar ik kreeg 10 weken later de afwijzing in de bus met als reden dat de week vol zat. Toen was het al begin maart 2009 en dan is het lastig om nog iets te boeken. Heb dus van de week alvast rond gekeken voor volgend jaar en heb wel enkele vakantie optie gezien maar ja even mensen zien te regelen...

Heb van de week bij de Wielewaal geïnformeerd maar ik vond dat niet echt iets voor mij. Want je moest je eigen hulpmiddelen mee nemen. Dat zal in mijn geval zijn; douche rolstoel en tillift, verder dan nog mij bagage. Dus een taxibus vol dat zie ik zelf niet echt zitten. en er warennog andere factoren maar dat ik liever even ten zijde.

Vanavond belde mij moeder dat er weer Jackies weekend wordt georganiseerd eind dit jaar. Ga alleen nog even iemand zo ver zien te krijgen om een weekend mee te gaan feesten.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

Commentaren

Ik ga ook niet op vakantie! Als het hier mooi weer is, en de vogeltjes fluiten enzo is dat net hetzelfde of ik hier of in het buitenland in een strandstoel zit! ;-)

Groetjes en nog een fijn weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 11 juli 2009

De commentaren zijn gesloten.