16 juli 2009

Rolstoelhockey clinic dag is bekend

De dagen vliegen voorbij das niet te volgen gewoon. Een vakantie met de Wielewaal zie ik toch niet zo zitten. Nadat ik alle informatie had, heb ik wel mijn twijfels. Maar ja ik ga aanstaand weekend lekker tussen uit. Ondanks dat het helaas wel gaat regenen...snik,snik en snik... Ik vertrek morgen middag samen met Boomer.


Verder heb ik het voor elkaar om de rolstoelhockey clinic dag definitief te prikken op 3 OKTOBER 2009 van 11 - 15 u. Het gaat echt TOP dag worden. De trainingsdagen na 3 okt heb ik ook al bijna geregeld. De definitieve mail moet nog gestuurd worden maar dat kan pas na de vergadering die we weer hebben 24 augustus. Ik droom zelfs al over deze grote dag en zie het helemaal voor mij.


Gister morgen weer intensief gesprek gehad met hoofd van de woonlocatie, samen met nog een andere bewoonster. Echt veel wijzer zijn we niet geworden maar waar ze ons wel gelijk in gaf dat de stichting erg gericht is Niet Aangeboren Hersenletsel, terwijl er bij ons ook spierziektes en andere aandoeningen voorkomen. Want als je tich keer moet uitleggen dat als je moe bent niet even als een ander plat kan gaan liggen want het lichaam vraagt dan al gauw weer om die rust op bed. Das niet echt ideaal.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (3)

Commentaren

Ik wens je heel veel plezier:)

Gepost door: Michel | 16 juli 2009

Ik kom je even een heel fijne zaterdag wensen

Groetjes

Gepost door: pcuser1961 | 18 juli 2009

Terwijl mijn gezinsleden een maand in het buitenland vertoeven blijf ik ook alleen thuis. Wel lekker rustig, maar toch geen vrije keuze.

Hopelijk was je uitje afgelopen weekend plezant.

Alvast succes gewenst met die hockey dag in oktober!

Hou je taai, hé, Bianca!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 20 juli 2009

De commentaren zijn gesloten.