27 juli 2009

Genieten

Het zonnetje schijnt hier nu volop. Het is dan zeker weten genieten. Ik moet wel oppassen want ik verkleur enorm snel, als ik de was buiten hang dan zijn mijn schouder zo verkleurt. Verder drink ik nu veel water, op dit moment zit ik al mijn 2 flesje (0,5 ltr).

Ondanks dat het zonnetje lekker mijn spieren verwarmt heb ik nog wel last mijn linker heup en rug gedeelte. Dit is mede oorzaak van die klap die ik in mei heb gemaakt in de taxi (zie bericht rond halve wegen mei van dit jaar).  Afgelopen dagen had ik ook nog flinke hoofdpijn (+ misselijkheid gister ochtend) er naast maar dat is gelukkig weg. Het gaat wel weer over hoop ik.

Vanmorgen ben ik voor reperatie naar Caremate geweest want van mijn rechter achterwiel was lager kapot. Ik had gister de storingsdienst al gebeld wist niet of het kwaad kon en je kunt dan maar beter bellen voor de zekerheid. Want maakt een rare krakend geluid en leek wel of ik achtervolgt werd echt irritant. Maar het is nu verholpen.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

dag Bianca, Enkel deze morgen wat zon maar dan is die verdwenen en vlak na de middag ging het aan het regenen. Deze avond pas klaarde het op maar dan was het veel te fris om nog buiten te zitten. Ach een mens is ook nooit content hé!
Ik hoop dat je voertuig nu hersteld is en je weer volop kunt rondtoeren.

Gepost door: magda | 27 juli 2009

Heel veel drinken is gezond..Ik weet het uit ervaring..1 L is niet genoeg hoor....

Heel fijne zaterdag

Gepost door: pcuser1961 | 01 augustus 2009

De commentaren zijn gesloten.