05 augustus 2009

aangepassingen

Gister is de adviseur van Caremate / Emcart geweest omtrent een eventuele aangepaste rugleuning. Die gaat er helaas wel komen. Maar de andere kant is het wel beter want dan kost het mij niet veel energie meer om recht op te blijven zitten. De hand bewogen rolstoel "duwrolstoel" krijgt ook gelijkwaardige rugleuning en komt een plank waar mijn vicair zitkussen op kan net zoals in de elektrische rolstoel. Dan kan ik daar wat beter in zitten als de elektrische rolstoel weer eens wordt gerepareerd. Van dit alles is een offerte gemaakt en gaat na gemeente en als dan de goedkeuring er is kan alle aanpassingsperiode beginnen.

Die ochtend was wel weer chaos. Had vorige week al gevraagd of ik om 8.15u geholpen kon worden (ipv 8.30u), dit kon. Dus het was goed geregeld.  Ik was echt BOOS want die adviseur kon tussen 9.00u - 11.00u komen. Nu was ik 2 minuten voor 9u klaar maar had de hond nog niet uitgelaten en niet gegeten. Maar iemand heeft de tijd weer verandert in 8.30u.


Het zonnetje schijnt volop. Heb de verkoeling maar op gezocht in huis. De rolgordijnen nog dicht tegen de zon. Het is nu lekker vertoeven binnen. Heb vanmorgen de wasgoed al buiten opghangen om te drogen. Hou mij eigen lekker rustig... lekker genieten van de zon en verder zie ik het wel.

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Ik hoop dat je een beetje verkoeling hebt kunnen vinden..Twordt vandaag weer warm hé..

Fijne vrijdag

Gepost door: pcuser1961 | 07 augustus 2009

De commentaren zijn gesloten.