28 augustus 2009

Geen Hondentraining

Helaas helaas.... Ik had mij eigen laten informeren bij de hondenvereniging. Maar zojuist belde ze mij op dat er vanaf volgende week dinsdag avond hondentraining is. Maar door het ongeluk van vorige week en het feit dat ik mijn zorgvraag niet in zo'n korte tijd kan veranderen. En vooral niet voor periode van 3 maanden. Heb ik de training helemaal moeten afzeggen.

Tevens heb ik nu zo'n drukke agenda met een gemiddeld 3 afspraken per dag. Datis voor mij doen al een hoop en per oktober komt ook nog 2 rolstoelhockey training. Ik baal wel enorm dat de hondentraining niet meer door kan gaan. Maar ja moest een keuze maken.

Gepost door BIANCA in Boomer & Dolly | Commentaren (2)

Commentaren

Beste bloggers, even mijn stilte op de blogs verklaren...

Chris heeft vorige zaterdag een hartaanval gehad. Hij is thuis ineengezakt en werd met de 100 naar de kliniek gevoerd.

Ondertussen is er via een kijkoperatie een stent geplaatst. De hoofdslagader zat volledig dicht. Zijn hart heeft geen blijvende schade opgelopen. Binnen enkele weken moet hij terug een paar dagen binnen naar het ziekenhuis om nog een ader te doen. Deze is niet zo erg vernauwd, maar de dokters vinden dat het ook nodig is.

Het is met veel geluk goed afgelopen, maar de schrik zit er diep in... Gelukkig is het thuis gebeurd en was ik er om onmiddelijk hulp in te roepen, ik mag niet denken hoe het anders zou kunnen afgelopen hebben.

Ondertussen is hij terug thuis. Met een aangepast dieet en veel rust heeft hij de tijd om weer op zijn effen komen.

Ik probeer in de mate van het mogelijke weer op blogbezoek te komen, maar ik beloof niets.

Tot later allemaal..

ps: er staat al één en ander geprogrammeerd, dus iedere dag staat er een nieuw postje op mijn blog.

Annick
http://www.bloggen.be/levensgenieters

Gepost door: Annick | 29 augustus 2009

Oei dat is wel jammer natuurlijk, maar misschien binnen een half jaar kan je je terug inschrijven voor een hondentraining he ;-)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 30 augustus 2009

De commentaren zijn gesloten.