02 september 2009

toffe combinatie

Vanmorgen is iemand geweest (weet even niet hoe het bedrijf heet) om mijn nieuwe rugleuning aan te meten. Hij is in totaal 2 uur bezig geweest. Heb ook de bekleding uit gezocht, wordt een gelige sky bekleding en de binnenzijde zwarte stof. Ja ik heb vaker rare combinaties gehad zoals mijn alle eerste elektrische rolstoel kanarie geel met knal rode sky bekleding. Daarna kanarie gele met metalic blauw. Een zilver kleurige. Nu heb ik voor 2e keer een zwarte rolstoel. Maar straks breek het weer met een gele rugleuning. 

Heb de rugleuning nu op proef en dan over ongeveer 4 wkn denk ik dat de rugleuning klaar is. Ben erg benieuwd, zal tegen tijd foto's maken en hier posten.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (5)

Commentaren

Dag Bianca dat is toch positief nieuws wat ik hier lees. Ja ik zou wel eens een foto willen zien van die rolstoel.
Mag ik iets vragen over die spierziekte? Je hoeft er niet op te antwoorden als je dat niet wil:Blijft het nu stabiel of is het voortschrijdend. Ik ken er niet veel van maar zou er wel iets meer willen over weten.Huggie.

Gepost door: magda | 02 september 2009

dag Bianca dank je wel voor je antwoord!Ik ga eens op je website kijken.

Gepost door: magda | 03 september 2009

bianca hey bianca! ik draaf effe op te hier...en kan zo wat dele met je uit'et leve en ik lees dat'et zeker nie altijd rozengeur en maneschijn is maar ik lees ook door je woorde heen dat je'n sterke meid bent en zo hoort'et al is'et nie altijd gemakkelijk allicht...ik vind'et je siere en ja die rolstoel zal wel naar je zin gekleurd worde...rare zin of nie...zelf vind'k dat'et wel wat mag hebbe toch...iets van jezelf...die kleurkombinatie dus..goed! zelf ben'k ook sinds'n paar jaartjes getroffe door'n erg nare aandoening...ook wat met spiere en zo...maar 'et is toch anders alhoewel ik vaak wankel ben en heel snel moe...maar kom ik kom nie om te zeure maar om je alle goeds te wense!! grtsss luk

Gepost door: luk paard | 04 september 2009

Ik ben benieuwd om de foto's te zien van de nieuwe rugleuning;-)
Hopelijk zit alles gemakkelijk!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 06 september 2009

wolf hoy bianca.....ik merk dat je ook de wolf liefhebt.......ik ook....vind er mijn eigen natuurlijke symboliek in.

groetjes

Gepost door: jan | 07 september 2009

De commentaren zijn gesloten.