09 september 2009

Wat nu??

Vorige week donderdag had ik weer een gesprek gehad op een middelbare school. Ik had er letterlijk en figuurlijk veel voor over, ben namelijk zeik nat geregend. Mijn broek kon je uitknijpen. Zat er enorm te bibberen van de kou. Kon mij eigen nauwelijks concentreren tijdens het gesprek. Voor de terug reis naar huis had ik gelijk bij aankomst op de school een taxi geregeld. Het gesprek is ondanks alles toch nog wel aardig goed verlopen. Hoogswaarschijnlijk aan het eind van het jaar nog één keer (of misschien 2x) een gastles geef. Ik geef dan op 2 middelbare scholen gastlessen.

Voor het weekend kreeg ik mailtje omtrent het fokus project in mijn eigen woonplaats. Dit ziet er ook naar uit dat het hoogswaarschijnlijk eerder klaar is dan gedacht (hoe eerder hoe beter). Het komt in de nieuwste woonwijk en zal medo 2013 opgeleverd worden. Maar ik ga er van uit dat het iets langer duurt, dan valt het niet tegen als het wel langer duurt. Dit project vraagt inmiddels weer de nodige aandacht...

Tsja het houdt niet op hoor. Maar het rolstoelhockey heeft wel de prioriteit. De flyers zijn bijna klaar en kunnen dan als een speer verspreid worden want 3 oktober is de rolstoelhockey clinic dag. dus we hebben nog een kleine 3 weken om het te verspreiden.  Ik heb er echt heel veel zin in. mijn gedachten en energie ergens anders insteken is beter dan alles te verspillen aan de woonlocatie.

Het is best lastig om alle 3 de projecten even veel aandacht te geven. Maar vorig jaar had ik prioriteit op de gastlessen gezet en nu op de rolstoelhockey. Tussendoor help ik mee aan het fokus project. Ik heb dit zeker wel aangeven bij het gesprek vorige week op de school, dat mijn prioriteit nu bij de rolstoelhockey ligt. Ach aan de andere kant kan ik wel lekker bezig ben en mijn eigen niet hoeft te vervelen thuis.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (5)

Commentaren

Dag Bianca Dank je voor je reactie. Zo kom ik op je blog terecht en ben ik blij verrast door over jou te lezen. Zelf woon ik nu half oktober in een focus project. Ik heb een jaar moeten wachten. Het wachten duurt lang hé. Maar er komt een dag dat je zal verhuizen. Bezig blijven is het beste tijd verdrijf. Lieve groeten,

Gepost door: Joke | 09 september 2009

Dag Bianca wat ben jij een bezige bij zeg! Op die manier vliegen je dagen voorbij en met hetgeen je doet blijf je ook in kontakt met andere mensen.
Straks is het weer weekend,geniet ervan!

Gepost door: magda | 10 september 2009

Een bezige bij dus! Wat moet je dan doen tijdens die gastlessen? Vragen beantwoorden?
Hopelijk krijg je je nieuwe stek op tijd he ;-)

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 12 september 2009

Bedank voor je bezoekje. Nog een liefdevolle dag hé.
lieve groetjes

Gepost door: Lucie | 15 september 2009

ook een fijne avond en morgen weer met frisse moed weer op !!
daaaaaaag!

Gepost door: annemarieke | 15 september 2009

De commentaren zijn gesloten.