22 september 2009

Moest ik kwijt

Weet eigenlijk niet hoe of wat ik hier zal posten. Maar kan je wel vertellen dat "als blikken konden doden" dan waren er helaas wel een aantal mensen heen gegaan. Het klikt misschien onaardig, vreet deze mensen halen het bloed onder mijn nagels weg. Ook al zouden ze maar eens weten hoe iets overkomt wat ze zeggen. En niet steeds de standaard zin gebruiken "zo was het niet bedoelt" of "dat was niet bedoeling" maar het GEBEURT WEL...!!! Dit zeggen ze elke keer en ipv wat er aan te doen gebeurt het telkens weer! Hoe moeilijk is het om te COMMUNICEREN....


De eerste aanmelding is binnen voor 3 oktober 2009 de rolstoelhockey clinic dag. Het is een begin en we hopen uiteraard op veel meer aanmeldingen. Heb vanmiddag een gesprek met stick leverancier genaamd Live Life 2 the Max.


Het fokus project is hoogswaarschijnlijk eind 2012 klaar voor oplevering maar ja het blijft nieuwbouw dus ik reken zelf op halve wegen 2013 alles wat eerder is mooi meegenomen. We hebben nu een half jaar om het financiële plaatje rond te krijgen daarna wordt het ondertekenen en vervolgens bouwen. Tot slot opleveren... Yeah..!

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

Commentaren

Heb een fijne dinsdag. Je moest even je verhaal kwijt. Goed om je belevenissen met anderen te mogen delen.
Ik wens je veel kracht toe om deze gekregen dag door te mogen komen.

Gepost door: Patricia | 22 september 2009

De commentaren zijn gesloten.