11 oktober 2009

op een laag pitje

Een week verder en weinig nieuws te vertellen eigenlijk. Wat ik wel kan zeggen is dat rolstoelhockey voorlopig op een laag pitje staat of ook wel gezet het staat voorlopig even in ijskast. We hebben helaas 2 á 3 gemotiveerde spelers mar dat is niet voldoende om nog meer vrijwilligers te vragen op komen dagen voor het op en af bouwen van het hockey veld en je komt met enorme kosten te zitten omtrentsprothal huren, sticks, trainer moet je hebben. Dit wil niet zeggen dat het van de baan is maar we gaan met de mensen die gemotiveerd zijn nog meer mensen te werven om het team te versterken.

Voor de rest van de week had ik nauwelijks tot geen afspraken gepland. Had lekker een week je vrij gepland dat heeft mij zeker wel goed gedaan. Moet morgen ochtend weer voor controle SEH in het ziekenhuis ivm mijn gekneusde onderbenen. Het duurt wel een tijd voordat het over is, als het überhaupt overgaat en geen verslechtering oplevert dat ik weer iets in moet leveren. Verder heb ik een aanbod gekregen om bij een van de medewerkster op school een gastles / informatieve clinic te geven. Dit  lijkt mij ontzettend leuk. Misschien dat mijn beste vriendin ook mee gaat. Ik heb er in ieder geval zin in.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

Commentaren

dag Bianca, wel jammer voor je rolstoelhockey .Er zal wel verbetering komen.Nu weet je wat je moet doen om het te verbeteren.
Een weekje vrij zijn zal wel deugd gedaan hebben.
Succes met je gastles,dat zal best meevallen .Je doet dat ook graag hé!

Gepost door: magda | 12 oktober 2009

De commentaren zijn gesloten.