26 oktober 2009

Update na 10 dagen

Zo het is even geleden maar ja dat kan voor komen hé. niet afgelopen weekend maar dat weekend daar voor heb ik zo'n beroerde weekend gehad. Dit komt dat ik enorme hoestbuien had en mijn neus dicht ging zitten. Ik was zo'n 5 tot 7 keer per nacht wakker. Maandags heb ik de huisarts gebeld en kon die zelfde middag terecht. Kreeg toen lichte antibiotica ivm mijn long inhoud minimaal is en geen infectie erbij kan hebben. Ik moest 1 tablet per dag dus het viel reuze mee. Qua afspraken had ik een hele rustige week. Een soort van vakantie. Mijn pas rugleuning is vorige week woensdag op gehaald en wordt bekleed GEEL en ZWART... Het zitkussen hoes was opnieuw bestelt maar zo ook deze keer is er weer hoop fout gegaan. Ze hadden een stressrubbere zitkussen ipv dat het zwarte stof op de zitgedeelte moest zijn, daarnaast hadden ze de maten niet goed. De hoogte van zitkussen is 6cm en ze hebben 10cm hoog bestelt... grrrrrr.... Terwijl ze zelf bij die aanpassing aanwezig zijn geweest. Dan staat het toch in de dossier ofzo iets dergelijks, lijkt mij.

Vrijdags ben ik afgereisd naar een clinic van Lucky Wheels. Deze man die vertelt en laat jongeren ook ervaren doormiddel van de jongeren in duw rolstoelen laten zitten en verschillen aangepaste sporten te laten beoefenen.  Was een goede ervaring, ga nog een aantal keer met hem mee. En zodoende ook het elektrisch rolstoelhockey promoten... Des ter beter het is.

De antibiotica slaat goed aan, het hoesten is een stuk minder. Gister avond de laatste tablet ingenomen. Morgen (dinsdag 27 okt. 2009) de griepprik halen en ook nog voor plek in mijn lies naar de huisarts.

Zo dat was de 10 daagse update weer...

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.