05 november 2009

Bezoek aan fokusproject

Afgelopen maandag 2 november ben ik samen met mijn beste vriendin afgereisd naar een Fokusproject die nog redelijk in de buurt is. Zo waar ging het goed met de taxi ritten. Mijn beste vriendin en ik hbben onze ogen uit gekeken. Het was een prachtige appartement die we hebben mogen bezichten van een cliënt die er woonde. Vooraf gaande hadden we een gesprek met locatie manager. Het heeft weer meer duidelijkheid gegeven en toen wisten we ook zeker weer wat het verschil is van hoe wij nu wonen. We waren allebei helemaal onder de indruk toen we naar huis gingen. 


 

Vandaag ben ik opnieuw op kennismakingsgesprek geweest op de 3e middelbare school inmiddels. Voor een aantal keren daar een gastles te gaan geven in de toekomst. Ik was een beetje vroeg met de taxi, zo'n 20 minuten. Terwijl ik stond te wachten  in de hal, op de vrijwilligerswerk jobcoach liepen er echt van alles rond qua typetjes. Ik heb echt inwendig gelachen. Eenmaal het gesprek, moest ik mij eigen wel een beetje inhouden, want de docente gaf mij het gevoel dat ik mij eigen ongemakkelijk zou voelen. Om door in de hal te wachten op de vrijwilligerswerk jobcoach. Zodra de docente wist dat ik er was had ze gezegd dat ik wel in de lerarenkamer mocht wachten. Ze had zoiets dan sta je daar niet zo kwetsbaar, omdat leerlingen tegenwoordig uitgesproken mening hebben en zeggen wat ze denken. Maar deze maatschappij is nou eenmaal SUPER hard en daar leer je wel mee omgaan hoe moeilijk het soms ook is.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (3)

Commentaren

Ga je in zo'n mooi appartement gaan wonen? :-)
Dat is wel nog leuk zo'n gastles lijkt me!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 07 november 2009

Dag Bianca, het zou fijn zijn moest je ook in zo'n appartement kunnen wonen hé!

Gepost door: magda | 07 november 2009

Als je op het einde van zo'n gastles zo van die reacties krijgt dat ze respect hebben voor u, is dat wel een serieus duwtje in de rug ook, en dat zal je ook wel enorm deugd doen dan!

Groetjes :-)

Gepost door: Ourlipsaresealed | 08 november 2009

De commentaren zijn gesloten.