10 november 2009

Ik zal GEEN geheimen hebben voor hun.....

Verder kreeg ik een rare opmerking van het weekend namelijk "dat ik geen geheimen heb voor de woonlocatie en voor andere". Nou dit sloeg in als een BOM... Dit wil dus zeggen dat ik "te" open persoon ben.  Dat ik te veel vertel nou daar gaan we hoe dan ook verandering in aanbrengen. Zal meer van mij eigen af gaan schrijven hier op mijn blog.  Wat ik erg vind is dat je iets zegt tegen een medewerker is het geen garantie dat het verhaal aan een ander bewoner wordt vertelt. Sommige medewerkers zijn zo nieuwsgierig dat ze zo'n vraag techniek hebben dat je antwoordt het gegeven voordat je zelf erg in hebt. Tevens kletsen ze toch over je als ze op kantoor zijn.

Ze moeten andermans soris (=problemen/privé) niet verspreiden. Wij mogen ook niks vragen over hun privé leven en dat wil ik van sommige niet eens weten! En als je in diep gesprek verzeilt raakt dan moet je sommige dingen ook voor je kunnen houden.

Ze hoeven niet te weten waarom en wie er eventueel blijft slapen zonder gelijk de conclusie te maken dat je een nieuwe vriend hebt of dat je opstap bent geweest. Soms vertel je in opwelling iets en vervolgens komt de andere medewerker er mee terug "van goh wat las ik heb je gezellig dag gehad?". Donder op gaat je geen reet aan. Of je hebt de chips en drank nog p tafel staan en er wordt ijskoud gezegd 'zo je hebt zeker een gezellige avond gehad?'. Ze denken zeker dat ik ook NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL heb, helaas voor hun want ik geef de strijd niet zomaar gewonnen.


Afgelopen weekend heb ik nauwelijks iets gedaan. Had vrijdags de boodschappen al gedaan zodat ik dat zaterdags niet hoefde te doen. Zaterdag heb ik was aangezet en ben een aantal keren uitgeweest met de hond, verder niks. Oké ook nog eten klaar gemaakt. Zondag zag de dag er net zo uit. Het was hier zo vreselijk mistig en zag de einde van de straat niet. Heb wat zitten computeren, tekenfilmpjes op de tv en films zitten kijken. Dit alles kon ik goed merken want ik had energie over, ja jullie lezen het goed. Dus ik was aardig hyper en het slapen was dan ook pas halve de nacht. Ik was gister aardig actief en heb mijn grote tafel van maar liefst 2m opgeruimd. Ben  nog klaar maar het is wat overzichtelijker. Eigenlijk moet ik mijn papieren ook in de mappen doen, maar daar kan ik mij eigen nog toe zetten.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (1)

Commentaren

Dag Bianca, Wat rot ,maar je kopje niet laten hangen hoor!
Je hebt altijd van die mensen die het beter weten en maar al te graag kwetsende opmerkingen maken.Maar die medewerkers hebben die dan geen soort ethisch geweten?
Je bent een bovenste beste meid met heel veel levenswijsheid.Niets opkroppen,schrijf het maar van je af.

Gepost door: magda | 11 november 2009

De commentaren zijn gesloten.