25 november 2009

3x is scheepsrecht...???

Het is niet geloven maar het overkomt mij weer. Vorige week woensdag is er een rioleringsbedrijf geweest omdat ik wekelijks last had van stank overlast had. Dit is gelukkig verholpen, maar nu heb ik sindsdien lekkage aan de toiletpot en de wasbak. Vandaag komen ze tussen 9 - 12u voor de 3e keer langs (inclusief die keer van stank overlast mee geteld). In dehoop dat het nu wel opgelost wordt.


Met mij gaat het wel aardig goed. Ik ga morgen ochtend weer gastles geven (de 3e gastles). De zenuwen gieren met vlage door mijn lichaam. Tsja... Verder gaat wel lekker. Afgelopen vrijdag de eerste vaccinatie tegen Mexicaanse Griep gehad. De bijwerkingen vallen mee, alleen het gevoel dat mijn arm heel zwaar is en waardoor ik hem moeizaam op kan tillen.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (3)

Commentaren

bianca goede morgen... bedankt voor uw bezoekje ! Hopelijk geraakt het opgelost, zo moeilijk zal dat niet zijn denk ik . Fijne groetjs :-))pepino

Gepost door: pepino | 25 november 2009

Dag Bianca, ah bah moet je er dan zo'n probleem bij hebben. Hopelijk raakt het opgelost.Zo'n geur blijft in je huis hangen en nu maar alles openzetten is ook niet zo aangeraden.Hier toch niet met al die wind en regenvlagen!

Ik duim voor je. Het zal best meevallen ,maar ik begrijp het wel dat je zenuwen hebt.Het is ook iedere keer weer anders hé!
Ik hoor van meer mensen dat ze een paar dagen een stijve arm hebben en in sompige gevallen zijn ze er ook een paar dagen ziek van. Zelf laat ik me niet inenten. Ikheb al zo'n problemen met medicatie en de huisarts zegt telkens" ik zal wel zeggen wanneer het echt nodig is voor jou" Ik geloof hem graag.

Kom maar eens kijken deze avond naar mijn Sinterklaas blogje!!!

Gepost door: magda | 25 november 2009

hallo Bianca hopelijk is dat snel opgelost die problemen hé
succes met je gastles !
groetjes
ps. alles rustig hier, en het gaat heel goed met mijn kleindochter

Gepost door: Borriquito | 26 november 2009

De commentaren zijn gesloten.