26 november 2009

3e gastles was SUPER

Ik heb vanmorgen op een middelbare school mijn 3e gastles mogen geven. In het begin was het zeker weer eventjes inkomen maar eenmaal van wal toen ging super.
Ik kreeg zeker goede vragen zoals; "hoe zie je je toekomst?" of "heb je veel pijn?" Dit soort vragen heb ik uitgelegd met voorbeelden die ik zelf heb ervaren door de jaren.
Ik heb Boomer een euro munt laten oprapen en de sleutels op de tafel laten leggen, vervolgens had iemand gauw eventjes mijn jas aangetrokken zodat Boomer hem weer uit kon trekken dit ging echt super GOED (y) .
Was wel vergeten te zeggen dat ze niet moesten gaan :clap: want Boomer gaat dan blaffen. Dus iedereen schrok wel eventjes...;-) Maar het is allemaal goed gekomen. Door de vele vragen en mijn uitgebreidde antwoorden was er niet zoveel tijd meer om de leerlingen zelf te laten ervaren, hoe het is dat een ander je vest aan-/uit doet op aanwijzing van jezelf.
Het was zeker een leuke klas en zie al uit naar 7 december '09 ...

tot binnenkort 4e gastles..!!:peace:

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (2)

Commentaren

dag Bianca, ik ben blij samen met jou dat alles zo goed is verlopen.En als je voelt dat de kinderen interesse hebben dan gaat het ook vlotter hé!
Prettig weekend!

Gepost door: magda | 27 november 2009

Misschien een bordje maken met daarop een verbodsteken en een applaus op de volgende keer ;)

Groetjes!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28 november 2009

De commentaren zijn gesloten.