08 december 2009

De 4e gastles heb ik gegeven

De 4e gastles heb ik gister gegeven aan de 3e jaars leerlingen van een middelbare school. Het was echt super. Heb mijn verhaal weer gehouden en waarop de leerlingen hun vragen weer konden stellen. Kreeg opnieuw hele serieuze vragen zoals; "ga je eerder dood met een spierziekte?" of "Hoe vind je dat als een man je helpt?". Nog vele andere vragen.

Wat erg leuk was dat de leerlingen bij elkaar de vest uit trekt. De ene zit zo slap mogelijk op een stoel de andere trekt dus op aanwijzing van diegene die op de stoel zit de vest uit, weer een andere leerling trekt de vest op aanwijzing weer aan.
Dit was onverwachts maar wel super. Een leerling mocht bij een docent de blouse (de docent had er wel t-shirt onder aan, hoor! ) uittrekken en vervolgens was er nog een docent aanwezig en die deed bij zijn collega de blouse weer aan. Dit viel allebei de docenten wel tegen en behoorlijk. Ze hadden allebei zoiets dat ze beter zijn om voor de klas te staan.

Dit was fantastisch afsluiter voor dit jaar 2009.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (1)

Commentaren

dag Bianca, dat was dus echt een mooie afsluiter voor 2009! Je hebt beslist al zin om nog eens les te geven!!
Hopelijk wordt je niet meer lastig gevallen door diegene die alsmaar aanbelde bij je! Dat geeft je toch maar een akelig gevoel denk ik. De Sint zal het wel niet geweest zijn want die belt niet aan!! De Sint is weg ,ben je je al aan het voorbereiden voor de Kerst?
Is de Sint ook

Gepost door: magda | 09 december 2009

De commentaren zijn gesloten.