10 december 2009

De nachtelijke aanbeller...

Het is al geruime tijd rustig omtrent de aanbeller die in nachtelijke uren aanbelde. Gelukkig maar, slaap nu wel weer rustig. Ik heb het meerdere malen doorgegeven aan de medewerkers. Het is  nu aan hun om het verder door te geven.


Zeker ben ik aan het voorbereiden op de kerstdagen. Mijn zus komt volgende week helpen om de kerstboom neer te zetten. Samen met neefje Thomas... ben erg benieuwd of de kerstboom daadwerkelijk neergezet wordt. Thomas kruipt en trekt zich aan veel dingen op, trekt alles open... Dus we moeten ogen van voor en achtere hebben. Maar ja vind het ECHT SUPER dat ie komt...


Wat ik met kerstdagen zelf ga doen geen idee nog. Blijf sowieso thuis, heb een vriendin gevraagd of ze kwam en samen eten en filmpje kijken. Niks is nog zeker, had mijn zus ook gevraagd om te komen... Maar ik zie allemaal wel. Met oud & nieuw weet ik het wel dan ben ik weg!

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

goedenavond Bianca, gelukkig word je niet meer wakker gebeld. Hopelijk blijft het zo.
De Kerst nadert al vlug en een kerstboom brengt toch een gezellige sfeer.Hier hebben de jongste kleinkinderen de kerstboom aangekleed en dat hebben ze super gedaan.
Met de Kerst blijven wij altijd thuis.Mijn vriendin komt dan op Kerstdag zelf met haar gezinnetje en met de familie vieren we dat op 20december. Het moet passen voor onze drie kinderen en ze vinden het fijn om dat vroeg te vieren.Dan is het niet allemaal op elkaar.Tenslotte hebben ze ook alledrie nog schoonfamilie. Zelf vind ik het ook leuk om het zo vroeg te vieren .De boodschappen en cadeautjes kunnen dan rustig aangekocht worden.
Ik hoop oprecht dat je een mooie Kersttijd zult hebben!Maak het je maar gezellig!

Gepost door: magda | 12 december 2009

Het staat hier al maar, wij maken op het einde van het jaar een overzicht van alle bloggers die Kerstmis vieren dus... Wat ga jij allemaal eten en drinken tijdens de kerstdagen en vooral met wie… stuur jouw kerstactiviteiten door via de reacties of mail en kom in het gigantisch overzicht op 24 & 25 december.


Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 15 december 2009

De commentaren zijn gesloten.