01 januari 2010

heb jij goede voornemens?

heb jij goede voornemens voor 2010 (zoals; gezonder gaan eten, stoppen roken,etc)? Of heb je leuke dingen in het vooruit zicht (zoals, vakanties, wonen, verloven of trouwen,etc) en je wil het met andere bloggers delen laat dan een reactie achter.

Mijn voornemens zijn minimaliseren met hartige snacks. regelmatiger eten... Genieten van mijn gastlessen/vrijwilligerswerk bij de locale gehandicapten overleg, zien of nog verder gaan met elektrisch rolstoelhockey.

laat je horen blogggers...

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (7)

Commentaren

Goede voornemens ? Hey Bianca, ik moet zeggen ik heb nog niet over mijn goede voornemens voor 2010 nagedacht. 2009 was voor mij al een pracht jaar , ik ga gewoon verder doen zoals ik bezig ben. Ne mens moet is tevreden zijn met wat hij of zij heeft en tot dat besluit ben ik nu gekomen. Het is nu heel goed en als je dan toch een goed voornemen wilt horen... ik probeer het in 2010 even goed te doen als in 2009.

Gepost door: Petra | 01 januari 2010

Heykes Bianca Hier staan voor 2010 grote verbouwingswerken op het programma, dus ik hoop dat die wat vlotjes mogen verlopen zonder al te veel stress. Voor de rest heb ikzelf geen voornemens voor 2010. We blijven gewoon verder ons best doen voor 2010 net zoals we in 2009 gedaan hebben.
Groetjes,
moeke Nicky

Gepost door: moeke Nicky | 02 januari 2010

zelfde voornemens als altijd.. gezonder eten en dieet volhouden.. maar dat lukt toch zelden, dus we zien wel wat er van terecht komt..

Gepost door: Annick en Chris | 02 januari 2010

voornemen Hallo Bianca, zelf heb ik voorgenomen om vaker voor mezelf te koken. Ik wil het daarmee niet alleen zuiniger aandoen en gezonder eten, maar ook en vooral plezier hebben aan het leven, want uiteindelijk kook ik ook heel graag. Eens benieuwd hoe lang ik het ga volhouden...
Groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 02 januari 2010

Ik heb nog geen goede voornemens! Iets meer sport zou geen kwaad kunnen, maar voor de rest nog niet goed over nagedacht!

Groetjes!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 03 januari 2010

dag Bianca, goede voornemens? Tja dat is moeilijk en elk jaar zijn die goede voornemens na een paar weken weeral vergeten.
Maar ik ga toch proberen om dit jaar terug pc lessen te gaan volgen,wat winterkilo's kwijt te spelen,vervelende karweitjes niet uit te stellen ...dat moet lukken!
Maar ik hoop dat dit jaar iedereen gezond mag blijven in de familie en de kinderen hun werk kunnen behouden.

Gepost door: magda | 04 januari 2010

Beste voor 2010(ook voor de Doggy's) haahaaa meideke , hebt grootse plannen zo te lezen ! heel goed , ikzelf heb beloofd geen voornemens te nemen maar eind 2010 terug te kijken naar hoe ik heb proberen voor iedereen het zo goed mogelijk temaken te helpen waar het kan ,te steunen waar het nodig is kortom proberen een goed mensje te zijn :-) saluuuuterkes

Gepost door: Katrien | 04 januari 2010

De commentaren zijn gesloten.