06 januari 2010

Ingesneeuwd

Door dat het zo gesneeuwd heeft en nog meer sneeuw wordt verwacht ben ik afhankelijk van andere die boodschappen willen doen voor mij. Ik moet namelijk een brug over en een afheling die niet worden schoon worden gemaakt of gestrooid. Heb de fysio al afgebeld die ik vandaag zou hebben. De hond uitlaten kan nog wel maar dan hoef ik geen bruggen over. Ga zometeen maar eventjes verder kijken of er toch ergens boodschappen kan doen. Geef niet zomaar gewonnen... Ben het eeuwigheid in huis hangen ook wel zat. Keek zo net even op www.buienradar.nl maar voorlopig blijft het weer zo.

Ik ben inderdaad op verkenning gegaan en wat bleek dat de fietspaden voor een groot deel wel schoon zijn gemaakt. Dit houd in dat ik via een kleine omweg wel in winkelcentrum zou moeten kunnen komen. Dus we gaan morgen even op onderzoek uit morgen. Vandaag niet meer want de accu's vreten zoveel stroom dat ik nu niet super ver weg kan.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

Weerom kan ik er van meespreken! Momenteel kan ik door de sneeuw niet weg, tenzij met aangepast vervoer. Als ik dan eens weg ben, dan doet dat wel veel deugd! Ik wens je dat je morgen tot het winkelcentrum geraakt! Geniet dan maar eens goed van de buitenlucht!
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 07 januari 2010

op hoop we leven op hoop naat betere temperatuurkes , beetje geduld meisje zal wel eens beteren , dikke knuffel xx

Gepost door: Katrien | 07 januari 2010

De commentaren zijn gesloten.