18 januari 2010

Gastles aan volwassenen

eventjes terug blik op vorige post: Het allemaal goed gekomen, heb wel niet zoveel kunnen doen zoals ik dat had gewild. Ik heb ondanks wel vermaakt hoor. In de avond was de accu zeker goed leeg.

Ik heb vandaag mijn gastles gegeven voor volwassene mensen. Die de opleiding helpende niveau 2 volgen. HEt was echt geslaagde gastles. De taxirit heen was super relaxed en terug reis was groot drama. Ik heb 3 uur gereisd wat normaal 30 minuten over doe. Uiteindelijk heb ik de taxi centrale gebeld en situatie aangehoord van hun kunt en mij verhaal gedaan. dat ik niet langer dan anderhalf in de taxi had mogen zitten. vervolgens hoefde ik de rit niet te betalen.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (3)

Commentaren

Schrale troost dat gratis ritje, want 3 uur is echt bespottelijk. Mooi dat de gastles wel goed ging en de heenreis dus ook hè, want stel dat die 3 uur zou geduurd hebben, dan was dat ook nog eens niet doorgegaan. Fijne dag.

Gepost door: Danique | 19 januari 2010

Hallo BIanca, Fijn dat de gastles geslaagd was.Maar die taxirit amaai hoe kan dat nou.De heenreis verliep vlot,was het dan zo'n slecht weer bij de terugreis of zo enorm druk ?Het verschil is wel enorm. Gelukkig moest je er niet voor betalen.
In de toekomst dubbel opletten als je de accu oplaadt hoor!

Gepost door: magda | 19 januari 2010

beste Bianca, Ja als je afhankelijk bent van anderen (maar is iedereen dit niet in mindere of meerdere mate?) kun je al eens pech hebben. Het is dan wel correct dat ze u de verplaatsing niet aanrekenen.
Lieve groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 20 januari 2010

De commentaren zijn gesloten.