02 februari 2010

Het gevoel dat je alles fout doet en zegt.....

Een kort postberichtje. Heb het gevoel dat ik van alles fout doe en verkeert zeg. En dat andere mensen het verkeert opvatten en pissig worden. Ik kan maar beter gewoon mijn mond gaan houden en overal toneel gaan spelen. Niemand die een oordeel geeft en ongevraagd zijn mening geeft. Niemand die je veroordeelt als je een fout maakt. Want ik dan immers mijn mond gehouden.

Ben er verdorie (nog netjes uitgedrukt) helemaal klaar mee. Vanaf nu ga ik  mijn mond houden en voor de rest kan iedereen de boom in...

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (3)

Commentaren

Hey meisje

Ik weet niet wat je zo kwaad maakt, maar toneel spelen zal je waarschijnlijk niet gelukkiger maken. Dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Geef er even volledig de brui aan, wees even zwaar pissig, en probeer nadien de draad weer op te nemen.

groetjes

Carmen

Gepost door: Carmen | 02 februari 2010

hela Bianca, niet doen meisje,geen toneel spelen ,recht voor de raap zeggen wat je bezig houdt.Daar heb je recht op en het zal je een goed gevoel geven.

Gepost door: magda | 02 februari 2010

Wel ik heb ook het gevoel dat ik alles verkeerd doe en dan wordt iedereen kwaad op mij als ik iets verkeerd doe ,dan denk ik nog meer dat ik alles verkeerd doe

Gepost door: janna | 27 maart 2010

De commentaren zijn gesloten.