17 februari 2010

het is pijnlijk

Voel mij eigen over het algemeen wel goed. Maar heb lichamelijk wel aardig last van pijnlijke gewrichten en spierenkrampen. Mijn linker arm doet sinds afgelopen weekend zeer, terwijl het gister wel beter ging. Maar vandaag daar in tegen weer pijnlijker is. Ook mijn linker heup die tijdens het lopen in de oefenbrug bij fysio op kwam zetten en momenteel lichtelijk zeurende pijn geeft. Door de val van vorig jaar augustus een gevoelige enkel heb (trouwens dat is ook de linker enkel) deed tijdens het lopen ook pijn maar dat was snel weg toen ik eenmaal weer in mijn rolstoel zat. Kort samen gevat de gehele linker zijde van mijn lichaam is pijnlijk... Het nadeel is ook nog dat het de kant is waar ik op slaap 's nachts.

We zullen het wel zien hoe het gaat vanavond...

 

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (3)

Commentaren

dag Bianca, Leven met pijn is moeilijk. Ik hoop dat je vannacht goed zult kunnen slapen. Ik heb ook last van pijn in mijn linker bovenarm. Denk dat ik er verkeerd op geslapen heb. Misschien kun je je solidair voelen met alle mensen die pijn hebben, en ik denk dat dat er heel veel zijn. Gelovigen vinden troost in het feit dat Jezus ook heel erg geleden heeft.
Lieve groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 17 februari 2010

dag Bianca, ik hoop dat de pijn zachtjes verdwijnt .Als de lente echt komt en het wordt warmer zul jij wellicht ook minder pijn hebben.

Gepost door: magda | 18 februari 2010

Oei dat is minder natuurlijk als je langs de linkerkant slaapt, ik slaap zelden op mijn linderzijde. Hopelijk heb je snel terug minder pijn.

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 21 februari 2010

De commentaren zijn gesloten.