21 februari 2010

Zit niet mee

De pijn in linkerzijde is afgenomen. Maar van het ene val ik in het andere. Nu zit met pijnlijke liezen. Maar heb hier gelukkig zalf voor gekregen...


Gister (zaterdag) had ik enorm koppijn en mijn nek deed ook behoorlijk zeer. Ik ben niet een type die gauw pijnstillers slikt maar gister na 3 stuks (over de hele dag verdeelt) was het nog niet helemaal weg, het was wel minder maar helemaal weg was het ook niet. Maar afgelopen nacht super goed geslapen en werd werd zonder koppijn en nek pijn wakker.

Het is koud buiten en ik ga zo lekker relaxen met goede film...

Gepost door BIANCA | Commentaren (4)

Commentaren

dag Bianca, Dankjewel voor je toffe reactie op m'n blogje. Ja pijn hebben is niet leuk en maar goed dat je na een nachtje goed slapen, beter was. Goed slapen kan zeer herstellend werken. Je lijkt van je zondag ook nog goed genoten te hebben, dat nemen ze u weeral niet af!
Lieve groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 21 februari 2010

dag Bianca, dat was zeker een opluchting als je zonder pijn wakker werd.Hopelijk blijft het ook weg.Prettige week en hopelijk blijft de regen weg.Hier regende het vandaag de hele dag.Ja dan heb ik geen zin om ver te lopen en mijn fiets haal ik zeker niet uit het tuinhuis.

Gepost door: magda | 22 februari 2010

Dat is pas weekend! Relaxen en heel weinig doen ;)
Hopelijk heb je geen pijn meer gehad!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28 februari 2010

Hallo Bianca, hoe is het met je? Het is hier zo stil

Gepost door: magda | 28 februari 2010

De commentaren zijn gesloten.