02 maart 2010

lijkt wel of ik een week weg ben geweest

Het lijkt wel of ik op vakantie ben geweest maar het tegen deel is waar. Afgelopen weekend wou ik wel berichtje posten maar toen kon ik niet inloggen op skynetblogs, dan wordt het lastig om iets te posten. Maar we hebben nu wel weer iets om over te schrijven.

Er is begin vorig week een medewerkster weggegaan althans ze nam in de avond afscheid tijdens haar laatste dienst. Afscheid nemen is sowieso niet leuk. Vanuit haar gezien wel begrijpelijk.

De rode plekken in mijn liezen zijn aardig aan het weg trekken. Gelukkig maar want het veroorzaakte behoorlijke jeuk... Verder heb ik werkgroep sport vergadering gehad bij de locale gehandicapten overleg. De taxi was een keer te vroeg maar dat kwam  nu wel goed uit eenmaal daar in heet gebouw, bleek de lift kapot te zijn. Tsja toen moesten ze heel snel een ruimte zoeken of een manier vinden dat ik wel naar boven kon. dat laatste is wel gelukt. Via een omweg ben ik boven geraakt. het kwam uiteindelijk wel goed...

Afgelopen vrijdag ben ik bij zus en d'r vriend + neefje van inmiddels 15 maanden oud geweest. Neefje Thomas loopt sinds een maandje los... Het is echt mannetje met een ondeugende uitstraling, echt prachtig!!!!!!! Hij moest vrijdag eerst de kat uit de boom kijken en vlak voor dat we gingen eten kwam hij naar me toe gelopen. Echt schattig. Omdat ik er was heeft mijn neefje netjes gegeten (normaal spettert hij in het rond met vla of wat dan ook)...haha. Na het het eten heeft hij mijn hond eten gegeven. Daar zat ie dan beentje gestrekt hondenbak met eten naast hem en mijn lang uit voor hem op de grond. Echt brokje voor brokje werd aan de hond geven en de hond pakte het zachtjes uit zijn handjes. Totaal heeft 20 minuten geduurd voordat mijn hond zijn eten helemaal op had. Even later gauw de jassen aangedaan en zijn op verjaardags visite gegaan bij mijn jongste broer en zijn vriendin (die jarig was). Daar was het even gezellig... Ze had lekkere taarten gemaakt maar ja had te veel gegeten van de over heerlijke ovenschotel, dus kon mijn taart niet op krijgen.

Verder heb ik een gezellige en leuke dagen gehad. Zo nu heb ik jullie aardig op de hoogte van mijn laatste gebeurtenissen.

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

Commentaren

Fijn om zoveel leuk nieuws te horen! Op jouw manier ben je ook wel betrokken bij mensen, vind ik. Leuk dat jouw neefje zo tof reageert, ik vind het zelfs een beetje ontroerend hoe je dat vertelt.
Een fijne week verder!

Gepost door: pelgrimpje | 03 maart 2010

dag Bianca, leuke positieve post.Daar geniet ik van ,want als het je minder gaat weet ik niet goed hoe ik je kan helpen.Zo te lezen had je een paar leuke dagen. Zeg je hebt echt wel gezag want je neefje heeft netjes gegeten,hahaha!Wie weet heeft je zus wel nood aan jou steun .

Gepost door: magda | 04 maart 2010

De commentaren zijn gesloten.