09 maart 2010

Gebeurt van alles

Ja er gebeurt hier best veel momenteel. Ben bezig om elders te gaan wonen, kan er nog te veel over zeggen. Maar het kost behoorlijk wat tijd vooral al die telefoontjes en dan de energie. Hopelijk kan ik binnenkort hier meer over zeggen.

Mijn elektrische rolstoel is voor de zoveelste keer opgehaald maar ja 3 uur om lagers te vervangen?!?! Dat is best lang al zeg ik zelf maar goed ik heb hem weer terug inmiddels. heb wel pijn in mijn linker heup maar goed dat gaat wel over hoop ik.

Ben gistere naar de tandarts geweest. Morgen moet ik naar de mondhygieniste. Voor heen was dat achter elkaar aan, ze zaten in één gebouw maar nu is de mondhygieniste verhuis qua praktijk dan. Dus moest ik de afspraak verzetten. Hopelijk hoef ik nu niet vaker naar de mondhygieniste waar daar pas ik voor.

Ja verder gaat het wel goed eigenlijk. Lekker aan het genieten van het zonnetje en voor de rest gaat alles zijn gangetje.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (3)

Commentaren

Bianca, wat vind ik het fijn voor je dat je straks op vakantie kunt gaan.Dat zal je zeker deugd doen.
Ho, je bent verhuisd.Daar zullen we wel meer over horen als je geinstalleerd bent .
Ja tanden onderhouden is wel nodig ,beter dan dat ze tanden moeten trekken.Ik heb pas ook mijn tanden laten nakijken en oppoetsen.Ben weer voor een jaartje gerust.
En nu maar wachten op wat warmer weer dan zie ik je weer rondkoersen met je gerepareerde rolstoel! Geen te scherpe bochten nemen hoor,hahaha!Verzorg je maar goed!

Gepost door: magda | 10 maart 2010

dag Bianca, Ik wens je alvast veel succes met je verhuisplannen! Ik hoop voor jou dat het een verbetering zal zijn.
Lieve groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 12 maart 2010

Hopelijk wordt het deze week wat warmer en nog zonniger ;)
Hopelijk was de tandarts tevreden met uw gebit :)

Groetjes!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 14 maart 2010

De commentaren zijn gesloten.