14 maart 2010

Hand klem gereden...

Het weekend is zo goed als voorbij. Ik heb gister avond samen met mijn broer en zijn vriendin mijn bergruimte opgeruimd. We hebben weinig spullen weg gegooid, we hebben het praktischer weg gezet. Had zelf ruimte om de 2 logeerbedden recht op in de berging te zetten. Dat scheelt weer een hoop ruimte... Ik ben echt heel blij mee. Gezellig was het zeker.


 

De kat heeft iets met d'r gebitje of rondom haar bekje want ze wil geen harde brokken eten. Ik week de brokken in water en zo eet ze kleine beetjes. Ze mauiwde er over toen ze zat te eten. Wacht het nog even af en anders ga ik met d'r naar de dierenarts toe.


Daarnaast heb ik vorig weekend mijn hand klem gereden bij het aanrecht en doet nog behoorlijk zeer. Dus ga ik morgen maar eens naar de huisarts. Want de pijn wordt erger. Heb ook een beurse plek op mijn linker hand. Fysiotherapeute had al even gekeken maar die zei zwaar gekneusd of scheurtje. Voor alle zekerheid toch naar de huisarts. Het is even afwachten...

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

dag Bianca, ik zou niet wachten met die hand hoor ,ga maar vlug naar de huisarts .Die zal wel precies weten wat er aan je hand is.
Moest poes nu maar kunnen zeggen waar hij pijn heeft.Hij kan ook tandpijn hebben en de dierenarts zal dat wel vlug zien.
Een mens kan tevreden zijn hé als je opgeruimd hebt en op die manier meer kan opbergen dan voorheen! Je bent een bezige bij hoor!
Fijne week nog!

Gepost door: magda | 14 maart 2010

Hallo Bianca ik ben eindelijk terug in blogland ...........opgeruimd staat netjes he ....hopelijk is je hand vlug genezen .......liefs Tilly

Gepost door: Tilly | 17 maart 2010

De commentaren zijn gesloten.