17 maart 2010

Kneuzing

Ik heb gister foto's laten maken in het ziekenhuis van mijn linker hand. Hij is niet gebroken of gescheurt. Kortom is die gekneusd en volgens de huisarts kan dat wel 12 weken duren.

Met de kat gaat het ook wel weer aardig. Dierenarts was een beetje bang voor haar en ze geloofde mij niet toen ik de afspraak maakte dat ze handschoenen klaar moesten leggen. De kat is geen kat om met blote handen vast te pakken. Maar ja eenmaal daar kwam ze toch al gauw met assistent en paar dike handschoenen terug. De kat heeft op het eerste gezicht geen onstekingen in d'r bekkie. De dierensarts wou d'r niet opnemen want dan zou de kat iedereen open halen. Vond het rare mens die dierenarts. Je moet toch ook een wat wildere kat aan kunnen als arts zijnde. Of krijgen ze in de opleiding al zacht en lieve huisdier te behandelen. Uiteindelijk ben ik ruim 40 euro lichter en de kat zeurt alleen maar om dat zacht voer wat we meekregen. Ik haat zacht voer en stinkt vreselijk... Ik meng het zachte voer met haar harde brokken, dan eet ze het wel aardig op.

Tsja verder gaat het wel goed. Heb vandaag geen afspraken meer en ga dan ook zeker genieten van het weer.

Fijne woensdag nog mensen!!!!!!!!

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (3)

Commentaren

dag Bianca Toch wat beter nieuws over je hand. Je moet die wel erg gekneusd hebben dat het nog zoveel weken zal duren eer het genezen is!!Meisje een beetje voorzichtig zijn in het vervolg hoor!!
Ja dierenartsen zijn allemaal bang om gebeten of gekrauwd te worden.Dat heb ik indertijd hier ook al gemerkt met onze poezen.Begrijpelijk want ze kennen de poes of de hond ook niet zo goed en daarbij zijn die beestjes erg argwanend als ze bij een dierenarts komen.Alsof ze aanvoelen dat hij iets met hen zal doen.Hopelijk geneestpoes nu vlug . Hier komt er regelmatig een poes van de buren en die is zo dol op dat zachte voer.Ze miauwt dan tot ze een beetje uit dat doosje krijgt! Ach we eten toch ook niet allemaal hetzelfde even graag!haha!

Gepost door: magda | 17 maart 2010

dag Bianca, met een gekneusde hand zitten, dat is niet plezant. Ik hoop voor jou dat het niet te lang duurt eer je er weer geen last meer van hebt. Verder wens ik je een fijn weekend toe!
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 19 maart 2010

Wel grappig van uw kat en de dierenarts ;) Hopelijk is je hand snel genezen, en verminderd de pijn!

Groetjes en fijn weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 21 maart 2010

De commentaren zijn gesloten.