22 maart 2010

Achter hun reet aan zitten omdat je geen respons krijgt

Eigen gemaakte flyers voor Elektrisch Rolstoelhockey op zetten in mijn woonplaats verspreidt. Telefoontje gepleegd, mensen mailen en achter hun reet  aan zitten omdat je geen respons krijgt. Die mensen moeten je dan helpen om hockey team op te zetten . Maar zo waar als je over duivel hebt dan trap je hem op zijn staart... (kreeg zo waar een kort bondig mailtje met de tekst; "Ik heb je voice mails gehoord vorige week. En zag dat je vandaag ook gebeld heb. Ik moet voor 13.00 uur het een en ander af hebben. Ik ga je voor het eind van de dag een reactie doen op je voice mails.") Nou ik heb niks meer gehoord... Boeit mij niks wat en wanneer hij iets af moet hebben. ik wacht  al vanaf eind januari op antwoord van die persoon.


Er komen ook weer gastlessen aan in april en juni. Ik heb althans datums doorgeven aan de 3 middelbare scholen het wordt nu afwachten. Heb er wel weer zin in om gastles te geven. De laatste gastles was begin dit jaar...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (2)

Commentaren

dag Bianca, ja sommige mensen snappen niet dat ze effenaf onbeleefd zijn om niet te antwoorden en dan nog zo'n reactie geven getuigt niet van wel opgevoed zijn.Bah !
Gelukkig heb je weer mooie vooruitzichten want die gastlessen geven doe je graag hé!
Nu het weer wat zachter is en de zon hopelijk ook tevoorschijn komt kun je wellicht ook meer naar buiten.Daar fleur je helemaal van op.

Gepost door: magda | 24 maart 2010

dag Bianca, 'k zou eigenlijk graag willen weten wat die gastlessen inhoudt en wat er dan precies van jou wordt verwacht. 'k Wens jou alvast veel succes mee, want je ziet er blijkbaar wel naar uit!
Liefs.

Gepost door: pelgrimpje | 25 maart 2010

De commentaren zijn gesloten.