30 maart 2010

Na een beroerde ochtend, gaat het nu beter

Zo ik was aardig beroert vanmorgen. ik was aardig misselijk en duizelig. Had verder geen koorts...  Heb later op de ochtend 2 pijnstillers genomen toen zakt het tegen de begin van de middag. Ben toch naar de werkgroep vergadering gegaan en het ging eigenlijk steeds beter.  Zo waar was de regiotaxi op tijd en was ik een half uur te vroeg. Beter te vroeg dan te laat. De terug weg had ik geen taxi bestelt wist niet tot hoe laat de vergadering zou gaan duren. Dus ben ik terug gereden met de rolstoel. Ondanks dat de enorme donkere wolken boven mijn hoofd dreven en elk moment konden los barsten in enorme regenbuien. Eenmaal thuis heb ik de spullen aan de kant gezet en ben gauw nog rondje gereden met de hond.

Het regent hier sinds klein half uurtje nu denk ik en ben blij dat ik gelijk door ben gegaan om de hond uit te late.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (4)

Commentaren

met veel plezier hier nog eens de laatste nieuwtjes komen lezen..

Gepost door: Annick en Chris | 30 maart 2010

Hallo Bianca Hier eens komen bij lezen.
De laatste tijd komt je ook veel op je pad tegen.Die longontsteking dat zal ook niet prettig geweest zijn,en dan je hand,de rolstoel(batterij)al dat werk om alleen te gaan wonen.maar er is toch ook goed nieuws je toch al acht kilo's afgevallen. Die dokters hebben gemakkelijk praten...
Hopelijk is die misselijkheid en duizelijk verdwenen voor altijd nu.
Hier bijons is het bezig met te regenen,en er is heel veel wind.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 31 maart 2010

dag Bianca, Ik hoop dat je je nu al wat beter voelt !Wees toch maar voorzichtig dat je niet opnieuw ziek wordt hoor nu de Lente voor de deur staat.
Prettige Paasdagen!!

Gepost door: magda | 01 april 2010

Hallo Bianca Binnenkort brengen de Paasklokken en de paashaas opnieuw een bezoekje aan België want 4 April is het weer Pasen!! Een dag waarop de kindjes traditioneel paaseieren zoeken en de ouderen gezellig samenkomen voor een hapje en een drankje. Deze dag is voor iedereen een feestdag, jong en oud.
Wens jullie aangename Paasdagen toe.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 02 april 2010

De commentaren zijn gesloten.