20 april 2010

Chaotische Gastles zeg.......

Ik heb afgelopen donderdag 15 april 2010 gastles gegeven op een middelbare school. Het was minder dan ik had gehoopt. De docente was ziek en de vervangers werden uitgeprobeerd door de leerlingen. Leerlingen waren niet echt geinterresseerd en hingen letterlijk en figuurlijk op de stoelen. 

Ik wist niet dat de docente ziek was pas toen ik daar stond voor de receptie . Niks stond klaar en ze wiste niet hoe alles werkte en ze wisten niet eens wat voor gastles ik kwam geven. De klas werd in tweeën gedeelt (anders zou ik 36 leerlingen, iets te veel), aanstaande donderdag 22 april de andere deel van de klas. Dit wist ik wel.

Maar hou mijn hart vast voor aanstaande donderdag want ik heb die leerlingen al even gezien, dat zijn even eens drukke leerlingen.

Ik was super blij dat het voorbij was en dat ik naar huis kon. Als je een gastles verzorgt hoop je dat je welkom wordt geheten maar helaas.

Donderdag nog een herkansing... Ben erg benieuwd hoe die gastles gaat verlopen.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (1)

Commentaren

oei Bianca, jammer dat zo iets gebeurt.Laat ons hopen dat het de volgende keer beter gaat. Je kunt maar je best doen en als het die slungels geen barst interesseert dan moet je dit maar niet teveel aantrekken! liefs.

Gepost door: magda | 20 april 2010

De commentaren zijn gesloten.