24 april 2010

2e deel van gastles

Ik had afgelopen donderdag de andere helft van de chaotische klas. Deze leerlingen waren niet zo chaotisch en luisterde aandachtig en er kwamen wat meer belangstellende vragen. Werd nu wel hartelijk ontvangen. De hond heeft het echt super gedaan. Hielp mij zonder enige afleiding uit mijn jas en raapte verschillende voorwerpen van de grond. Zelf ervaren hoe het is als een ander je jas/vast aan of uit trekt en ze vonden dit erg lastig en onplezierig. Maar ja sommige mensen relatieve erge beperking zijn daadwerkelijk afhankelijk van andere. Kreeg tot slot, toch wel waardering... Deze gastles heeft het zeker wel goed gemaakt ten opzichten van die week daar voor. Gelukkig maar...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (3)

Commentaren

Altijd goed dat mensen echt voelen hoe het is als je hulp nodig hebt van iemand anders! Hier in België is er trouwens een minister die gevallen is en in een rolstoel moet zitten, nu merkt hij zelf hoe lastig het is om te manouvreren met een rolstoel over straat.

Gepost door: Ourlipsaresealed | 25 april 2010

Fijn te horen dat deze gastles beter meegevallen is! Minstens een beetje waardering of toch zeker respect vind ik zeker op zijn plaats. Ik denk dat je mensen heel veel goed doet, vooral dan mensen met een beperking, door mensen, die daar normaal niet mee in aanraking zouden komen, ervoor te doen openstellen.
Groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 25 april 2010

hallo Bianca, fijn te lezen dat de tweede gastles leuker verliep.

Gepost door: magda | 26 april 2010

De commentaren zijn gesloten.