26 april 2010

Klein maar prettiger

Niet iedereen staat er bij stil, maar je hebt tegenwoordig dat producten in kleiner verpakkingen worden geproduceert. Om even een voorbeeld te noemen, heb je normale 1 liter pakken melk/karnemelk die zijn in kleinere pakken maar dan een 0,5 liter. Voor mensen met lichamelijke beperking en andere mensen die moeite hebben met zo'n pak van een liter op te tillen is dit dus een vooruit gang. (of je woont alleen en je gooit anders te veel weg, misschien is dit dan iets. Qua prijs scheelt het volgens mij nauwelijks. Je kunt na mijn idee beter 2x een 0,5 liter pak kopen met verschillende houdbaarsdatum dan een volle pak van 1 liter 3/4 te gebruiken en 1/4 over datum weg te moeten gooien.

Het is iets over na te denken. Er zijn meer van deze kleinere verpakkingen te verkrijgen. Ga dan wel voor huismerken... Dit is in sommige product soorten niet mogelijk en heb je alleen A producten (merk producten). Ook niet alle winkels verkopen de kleinere verpakkingen...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (2)

Commentaren

dag Bianca, daar heb je gelijk in.Als de kleinkinderen hier niet zijn dan koop ik voor mezelf en mijn man kleinere verpakkingen van oa melk,conserven,jam...Ook vind je tegenwoordig bereide maaltijden voor 1 persoon .Er wordt tegenwoordig toch wel rekening gehouden met kleine gezinnen of alleenstaanden.
Alles nog goed met je? Nu het weer zachter wordt zul je ook wel meer naar buiten kunnen.

Gepost door: magda | 26 april 2010

Je hebt helemaal gelijk met wat je daar zegt! In Belgie zeggen ze wel dat er in Nederland meer producten in kleinere hoeveelheden te koop zijn, omdat veel Nederlanders zich verplaatsen met de fiets en dus niet zoveel kunnen meenemen.

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 02 mei 2010

De commentaren zijn gesloten.