06 mei 2010

Vervolg....

Omdat het een feestdag is en de huishoudelijk hulp vrij zijn, kregen we ook geen vervanging. Maar er zou ook niet op een andere dag eventjes een dweil door gehaald worden. Dat kan niet want ze hebben oohw strak schema van zo laat bij die bewoner en dan zo laat bij de volgende bewoner. Vind het waanzin want als er een afwezigheid door andere omstandigheden kunnen ze het wel aanpassen op de andere dagen zodat er bij iedereen het hoog nodige wordt gedaan zoals badkamer + toiletten, stofzuigen en dweilen...

Maar ja enige wat ik (weer) kan doen is aangeven bij het hoofd. Dat ze met zulke dagen een schema of ieder geval het hoog nodige doen bij iedereen. Dit zal ik dan ook zeker weer gaan doen.

Gelukkig was mijn jongste broer bereid om even te komen om te poetsen en stofzuigen. Heb mijn eigen enorm geschaamd voor de stof die op de kasten lag dat was zeker niet van één maand en ook niet van twee maanden... Tranen stonden in mijn ogen.

Volgende week eens met diegene babbelen hoe of wat...

het is nu weer schoon gelukkig....

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (1)

Commentaren

Dat is minder leuk natuurlijk als het niet proper is en als er iemand komt van de familie en het nog eens ziet ook dat er slecht of helemaal niet wordt gepoetst!

Goed van je broer dat hij nog is komen poetsen, nu kan je in een proper appartement je weekend doorbrengen!


Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 08 mei 2010

De commentaren zijn gesloten.