26 juni 2010

behoorlijk van slag...

Diegene die mij voetbal zou komen kijken afgelope donderdag is niet gekomen (kon het niet vinden)... Wel balen want door heb ik zo goed als de wedstrijd gemist... En heb ik druk gemaakt om later dan 23u na bed geholpen te worden. Eén ding heb zeker geleerd spreek niks af als er voetbal op is want de kans dat je de wedstrijd mist is groot.

Die persoon die zal komen daar sms,bel en mailde ik dagelijks mee. Maar door meerdere keren een poging elkaar te ontmoeten wat telkens uit liep op fiasco (= geen ontmoeting). Afgelopen zondag op mijn eigen vverjaardag had ik hele harde en duidelijk grens aangeven dat die persoon in kwestie tot afgelope donderdag de tijd had om te komen. Maar wat er precies gebeurt is onduidelijk, kort samen gevat hebben we elkaar niet ontmoet. Het contact is inmiddels verbroken met die persoon. want na 5x een poging om elkaar te zien elkaar dan nog niet hebben gezien. Is de wanhoop nader bij.

Alles is gewist wat mailde, smste etc... maar het doet ondanks alles best wel pijn. Het contact was dagelijks erg intensief en dat valt nu weg. Ik ben wel trots op mijzelf dat ik die grens heb getrokken...

De wonden moeten eventjes de tijd hebben om te genezen...

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (3)

Commentaren

Dat is sneu natuurlijk! Je had beter je radio aangezet voor een extra Ekstra Weekend met Gerard en Michiel op 3FM! Dat was nog eens lachen ;-)

We zijn nog steeds op zoek van welk(e) liedje(s) jij een apart (zomers)gevoel van binnen krijgt? Laat het ons weten via onze blog!

fijne zondag nog

Gepost door: Ourlipsaresealed | 27 juni 2010

Ik kan het begrijpen van jouw kant, want het kan niet altijd van ene kant komen. Maar ik vraag mij af, door je zo onverzettelijk op te stellen, heb je dan niet ook iets verloren waar je iets aan had (dagelijkse sms'jes en zo). Had die persoon misschien ook niet wat meer tijd nodig? Voor jou betekende precies het feit dat die persoon niet langs kwam, dat er geen echte vriendschap was. Maar is dat wel zo? Persoonlijk denk ik dat de kunst om gelukkig te zijn er o.a. in bestaat om blij te zijn met wat de mensen kunnen en willen geven. Verwachtingen hoog stellen, is ook de kans op ontgoochelingen groter maken. Mijn gedacht he Bianca, je doet er nog mee wat je wilt natuurlijk.
Lieve groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 27 juni 2010

Bianca lieve meid wat vind ik dat jammer voor je. Ergens kan ik de woorden van Pelgrim volgen. Ben je niet te hard geweest om alles af te breken met die persoon? Want nu mis je toch die andere contacten als sms en mail .

Gepost door: magda | 28 juni 2010

De commentaren zijn gesloten.