20 juli 2010

Soms is het moeilijk te vatten

Soms is het moeilijk te vatten dat iets voorbij is. Zoals een liefdes relatie of goede vriendschap. Mensen komen en gaan in je leven. Als hechte vriendschap stuk loopt dan is de kans op herstel minimaal. Het zelfde geld als je de relatie beëindigd. Er is een leegte na die tijd maar naar enkele weken is de leegte weer weg, doordat je andere dingen gaat doen. Maar als je via via hoor je dan nog wel eens dat dingen over je ex. Leuk is anders want je denkt dat het bij het verleden hoort. Maar ja gelukkig kom ik zelf mij ex nauwelijks tot niet tegen.

Ik heb zeker wel mooie tijden gekend maar dat is nu verleden tijd. Tijd om vooruit te kijken en niet achterom.

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

Commentaren

dag Bianca,
Ja ik begrijp je. Je denkt dat je het verwerkt hebt, en dan hoor je iets van je ex of kom je hem toevallig tegen en dan doet het toch nog pijn. Troost je, ik denk dat er maar heel weinig mensen zijn die én een geschikte partner vinden én ermee gelukkig zijn. Al besef ik dat dit een magere troost is. Zelf zoek ik ook troost in allerlei zaken zoals gebed, muziek, concerten en contacten met vrienden en vriendinnen. Ook van natuurwandelingen, kikker ik helemaal op. Ik heb ook m'n moeilijke momenten, hoor, en ook ik moet vechten voor wat levenskwaliteit. En iedereen heeft zo zijn truukjes om zich beter te voelen of moet er voor zichzelf naar zoeken.
Lieve groetjes,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 20 juli 2010

Hey Bianca,
Dank je voor je reactie, dan had ik het toch niet helemaal goed begrepen. Een vraagje, zomaar, je doet ermee wat je wilt : ben jij er heel zeker van dat je met die jongen niet opnieuw wilt beginnen?
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 21 juli 2010

De commentaren zijn gesloten.