26 juli 2010

Zoekt tocht uitgebreid

Ik heb vanmorgen mijn zoekt tocht naar een nieuwe start uitgebreid. Ik heb mij eigen bij fokuswonen voor nog 3 andere fokus woon projecten aangemeld. En er gaat vandaag nog inschrijfformulier de deur uit naar een 2e woningbouw corporatie in de regio. Kortom sta ik nu voor 4 fokus woon projecten aangemeld en 2 woningbouw corporaties...

 

De kansen naar iets nieuws heb ik nu vergroot en dan kan ik eerder van deze woonlocatie weg... Sommige bewoners maken er een hotel van. In de zin dat ze niks opruimen en denken dat ze alles mogen, etc... Een aantal bewoners beginnen al licht ouderdoms kwaaltjes te krijgen... Je kunt het vergelijken als je bij je opa of oma (of allebei) op bezoek gaat in bejaardenhuis/verzorgingshuis en dan inbeeld dat je daar enige tijd zal moeten blijven. Ik heb zelf steeds meer het gevoel dat het een verzorgingshuis begint te worden.

Maar ja de kans dat ik nu wegga heb ik vergroot en daar ben ik toch wel trots op....

 

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (3)

Commentaren

Dag Bianca,
Ik zal ervoor duimen dat jouw zoektocht succes mag hebben en ook binnen afzienbare tijd! Je neemt hiermee het heft in eigen handen, ik hoop van harte dat dat voor jou een verbetering mag betekenen in de toekomst!
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 26 juli 2010

dat is flink van je! Groot gelijk dat je met jongere mensen wilt zijn en ik hoop oprecht dat het je lukt.Het is zoiets als nieuwe horizonten ontdekken.

Gepost door: magda | 26 juli 2010

Ik hoop dat het je lukt om een plek te krijgen waar jij hoort te zijn!!

Gepost door: danique | 27 juli 2010

De commentaren zijn gesloten.