29 juli 2010

Brandweer sloopt politieauto om kat te redden

Inwoners van een wijk in Wenen werden maandagnacht wakker gehouden door een wanhopig gemiauw. Buurtbewoners belden de brandweer en de politie die na een zoektocht onder de motorkap van een auto een kleine kat vonden. Het diertje was echter niet voor een gat te vangen en ontsnapte aan zijn redders.

Brandweer sloopt politieauto om kat te redden

De kat leek verdwenen te zijn, maar toch bleef het gemiauw aanhouden. Nadat brandweerlieden uiteindelijk een politiewagen hadden opgekrikt bleek het katje zich te hebben verstopt onder de vloerplaat van de auto. Na een half uur sleutelen en slopen kon de kat worden bevrijd. Het dier gaf zich echter niet zo snel gewonnen. "Hij beet in mijn vinger!", aldus brandweerman en redder Franz Zehetmeier.

Na de bevrijding werd het dier naar een dierenopvang gebracht.

nieuws.nl / 27 juli 2010

De kat zat in ieder geval veilig, onder die politie auto....haha. Zou ook van mij afbijten als je denkt ergens veilig te zitten

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (3)

Commentaren

oei wat een gedoe om dit poesje te redden;Dat is wel erg lief en het beestje zal wel een thuis gevonden hebben via het opvanghuis.
Lang geleden hadden we een poes die in een hoge boom was geklauterd en er niet meer uitkon.Er was in de buurt geen ladder die hoog genoeg was om het beestje te bereiken en naar beneden durfde die niet meer.Vijf dagen zat het in die boom klagelijk te miauwen. Ik ben naar de brandweer gegaan en die wilden niet komen,ik ben toen naar de burgemeester gegaan en die gaf opdracht aan de brandweer het beestje met de brandladder uit de boom te halen.De burgemeester kwam nadien zelf kijken hoe het was met de poes!!Dat was toch lief van hem nietwaar !

Gepost door: magda | 29 juli 2010

Geweldig verhaal, katten zijn zo onberekenbaar en doen zulke vreemde capriolen(reden da'k meer een hondenmens ben haha)

Gepost door: danique | 30 juli 2010

Haha dat is echt wel grappig gevonden, vooral de reactie van die brandweerman :)
Fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 31 juli 2010

De commentaren zijn gesloten.