08 augustus 2010

Een goed verhaal doet misschien lees wonderen

new_moon_jacob_black_poster.jpg

Normaal gesproken ben ik niet dat gauw boeken zal kopen als ik de film(s) als gezien heb... Maar zoals de serie van Twilight is er nog één boek "morgenrood" nog NIET verfilmd... Maar tegen de tijd dat ik die eerste 3 pille van boeken uit heb gelezen is de 4e boek ook verfilmd...haha.

Heb de laatste schooljaar wel een tijd gehad dat ik veel las maar dat kwam ook omdat ik er boekverslagen van moest maken en inleveren. Maar daarna was het ook gauw ofgelopen met lezen. geen idee waarom eigenlijk. Misschien als ik die fanatieke lees gewoonte door had gezet ik er geen moeite mee heb verslagen te lezen of kon ik ook wat sneller lezen dan nu. Ze zeggen niet voor niks als je iets langer doet dat je er beter kan worden... Maar ja das achter af geklets... Ga er nu voor om die 4 dikke pille van boeken door te lezen.

Tevens spelen er bijzonder knappe acteurs in mee...Knipogen Althans dat vind ik..!!

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

Commentaren

Dag Bianca,
zo heeft ieder zo zijn eigen weg he. Zelf heb ik 'lees-periodes' en periodes dat ik minder lees. Ik lees graag boeken waaruit ik iets kan halen voor in mijn persoonlijk leven. Maar ieder zijn ding he.
Hahaha ja het oog wil ook wat, niet, Bianca (wat betreft die knappe acteurs...) en dromen mag ook...
Lieve groetjes,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 08 augustus 2010

Beste Bianca

Dank je voor je deelname aan Imucon. Je kunt inloggen vian onze website en daar het JavaScriptje of iFrame afhalen dat in de zijkolommen geplaatst moet worden.

Met vriendelijke groeten
Het Imuconteam

Gepost door: Imuconteam | 11 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.