15 augustus 2010

... mijzelf

66_t.jpgTsja met mij gaat inmiddels wel weer wat beter. Ik had vorig weekend enorme last van mijn heupen maar dat was begin van de week gelukkig weer weg. Dit weekend is ook al bijna voorbij... Vanmorgen 2 heerlijke bakkie senseo's gehad, kon niet echt wakker worden (waar ik eigenlijk wel moeite mee heb, maar in de weekenden nog erger).

De dagen vliegen voorbij en vind het niet echt zomers weer. Ze hadden gezegd dat er 2 warme periode's deze zomer zouden krijgen maar waar blijft die 2e periode dan???

Als het gezellig is dan vliegt de tijd sowieso al... behalve als je mobiele abonnement zo goed als tegen einde loopt (eind deze maand). Mijn mobiel is echt op, want hij valt zomaar uit, snel leeg... heb alleen nog geen idee welke ik zal kieze bij verlengen. Iemand suggesties???

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

dag Bianca,oei je mobieltje is teneinde dwz dat je batterij te vlug afloopt.Och, je een merk aanraden is moeilijk hoor ,dat vraag je beter in de winkel en dan zeg je meteen hoeveel je wilt besteden. Goedkope mobieltjes kunnen ook goed zijn hoor.
Ja zomer kun je het niet noemen ,het was hier de hele dag grijs en stormachtig en deze nacht verwachten we regen.En ik geloof helemaal niet dat we nog een tweede hittegolf gaan krijgen.Neen ik denk eerder dat we in de herfst terecht komen.
Ik ben blij te horen dat het nu beter met je gaat.

Gepost door: magda | 15 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.