22 augustus 2010

Met iemand lopen of iemand op toilet hepen???

De prioriteiten liggen of zijn wel heel raar hier... Belde zojuist dat ik nodig naar het toilet moet (nog steeds), maar de medewerker is met een andere bewoner aan het lopen in de flat. Nu moet ik wachten dat die bewoner klaar is met lopen voordat ze mij gaat helpen. Het kan eigenlijk ook niet 1 medewerker op de middag... Hopelijk hoeft ze dan niet te dweilen...Roepen Kortom gewoon KL*TE.... Dat lopen kunnen ze beter plannen als er meerdere medewerkers zijn.

 

Ik werd gister pas om 14.50u naar het toilet geholpen. Ik heb dit uiteraard die zelfde dag nog gemaild en die bevestigde dat die medewerkster inderdaad met iemand aan het lopen was maar dat is van 14.00 - 14.30u. Wat ze die andere 20min heeft gedaan dat is een raadsel... Geef toe de kans dat je moet wachten is aanwezig maar dan niet langer 10 á 15 minuten en dus al helemaal geen 40min...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (3)

Commentaren

Daar heb je wel gelijk in Bianca. Het moet ontzettend vervelend zijn om zo lang te moeten wachten alvorens ze je helpen bij het toiletbezoek. Dat ophouden kun je niet eindeloos uitstellen.

Gepost door: Stefanie | 22 augustus 2010

Euhhhh ??? Dit zou echt niet mogen zijn Bianca. Hopelijk ben je ondertusssen al geholpen ...
je kan het inderdaad niet blijven ophouden... !

Gepost door: klaverke | 22 augustus 2010

Dit is echt niet leuk he Bianca... Zijn dat dingen die kunnen gemeld worden op een bewonersvergadering of iets dergelijks? Bij ons is dringend naar toilet moeten gaan, een dringende oproep en moeten ze tijdelijk de rest laten vallen. Had die medewerker die persoon niet eventjes een stoel of zo kunnen geven? Ik vind dit dus echt niet kunnen.
Liefs,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 22 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.