24 augustus 2010

hond is ziekjes

P1000015.JPGTsja net als mensen kunnen beestjes ook wel eens ziek worden. Nou mijn border is op dit moment ook niet echt lekker. spuugt en is aan de dunne, verder ga ik niet in de details...Heb vanmorgen naar dierenarts gebeld voor alle zekerheid en we konden ook gelijk terecht deze morgen. Hij heeft nu antibiotica,diarree remmers en pillen tegen misslijkheid. Het is lastig om die pillen te geven want ze zijn aardig groot. Hij heeft gelukkig klein beetje gegeten dat ie niet helemaal meer een leeg maag heeft met die antibiotica...

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

Commentaren

En als onze beestjes, zien wij ook een beetje met hen af, he. 'k Zal ervoor duimen dat jouw hond snel weer aan de beterhand is.
Groetjes!

Gepost door: pelgrimpje | 25 augustus 2010

Dag Bianca, Ik had heel wat bij te lezen.
Ai wat een gedonder voor een andere woning. Wees maar niet te vlug om te beslissen ,zeker als er veel kosten aan verbonden zijn.
En hopelijk werkt de medicatie voor je hond ,want als je huisgenoot wat ziekjes is ,ben je zelf ook ongerust hé!
De vakantie is bijna teneinde en dan zijn de kleinkinderen terug naar school en wordt het bij oma en opa weer rustiger!!Toch zal ik die bengels missen,maar ja aan alle mooie liedjes komt er een einde.Het was een mooie zomer voor hen. We zijn veel op stap geweest ,hebben veel geknutseld en voorgelezen en in de tuin kropen ze in de bomen of speelden ze in de tuin en bij mooi weer kropen ze in het zwembad.En 's avonds las oma voor wat ze allebei graag hadden.Tja 't zal hen ook vreemd doen als ze weer op de schoolbanken zullen zitten.

Gepost door: magda | 25 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.