29 augustus 2010

...sorry kun je de hele dag zeggen?!?!

Ik ben het hier zo beu... Maar dat wisten jullie al. Met sommige inval medewerkster(s) wordt het er niet makkelijker op. Ze laten je lang wachten voor een hulp vraag, je zegt sorry voor iets en als antwoordt krijg je te horen ja sorry kun je de hele dag zeggen...

het lijkt wel of er een knop om is gegaan in mij. Heb mij eigen zinnen gezet om hier zo snel mogelijk achter mij te laten maar het moment daar is nog steeds zeker en daar hopen aanstaande vrijdag meer over te weten.

Verder gaat het redelijk goed. Ben wat snottiger en heb het enkele dagen snel koud en wordt dan moeizaam weer warm. Het weer zal daar zeker een belangrijke rol in spelen.

Mijn weken vullen zich langzaam aan weer. De scholen zijn weer begonnen en vele instantie zijn weer volledig bezet zijn alles draait weer zo als het hoort. Op dit moment regent het weer vreselijk hard...brrr.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (2)

Commentaren

Ik kan onmogelijk me in jouw positie indenken maar het lijkt me onwaarschijnlijk lastig om afhankelijk te moeten zijn van anderen en als je dan zo behandeld wordt, das zwaar rot, sterkte meis en een knuffel.

Gepost door: danique | 29 augustus 2010

ja na de vakantie begint het normale leven terug en voor veel mensen is dat een opluchting .Bij jou ook denk ik.Ik voel me de eerste weken wel wat verloren, nu de kleinkinderen niet meer komen.De school herbegint.
Ik hoop dat je huisprobleem vlug opgelost geraakt ! Enne...mag je snotterprobleem ook vlug opgelost zijn.

Gepost door: magda | 31 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.