03 september 2010

Na 2e bezichtiging, definitief besluit genomen...

Ik ben vanmorgen wederom voor de 2e bezichtiging geweest bij de fokuswoning. (waar ik ruim 2 weken geleden met mijn vader ook al was geweest)

Maar de woningbouw corporatie wil niks aan de keuken, badkamer en vloer doen. Als ik de woning wel zou accepteren dan kon er wel gekeken worden ivm eventuele aanpassingen maar hoe lax ze reageerde toen ik vroeg wie die oude matrassen zou weg doen, kreeg ik te horen dat ik zelf bij het grof vuil moest zetten. Dit geld ook voor de woonkamer vloer. De vloer kon wel gemaakt worden in hun ogen, het stinkt na verrot hout...

Zowel locatiemanager van fokus en iemand van woningbouwbouw corporatie vond ik ongeduldig en kwamen over of weinig tijd hadden, zo kwamen ze over.
KORT SAMEN GEVAT IK HEB DEFINITIEF BESLOTEN DEZE WONING AF TE WIJZEN...

Wederom heb ik weer even bij de buurman mogen kijken en ik kwam tot de ontdekking dat je beter iets kleiner of minder ruimte hebben want je moet het ook schoon houden. Ik ga duidelijk aangeven dat ik het leegstaande woning NIET wil..!!! Maar wel heel graag die van de buurman.   Zijn woning komt per 1 november 2010 vrij. buiten dat komen er nog meer woningen van fokus daar vrij... Omgeving trekt mij eigen wel aan.

We gaan voor de volgende fokuswoning...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (2)

Commentaren

Ik denk dat je een wijze beslissing hebt genomen. Ik hield mijn hart eigenlijk wel een beetje vast, zo'n groot huis voor jou alleen, en dan al die werken die moesten gebeuren... Ik vind het wijs van jou dat je je niet hebt laten onder druk zetten door de slechte omstandigheden in je huidige woonlocatie. En als je dan al zo weinig medewerking krijgt van de verantwoordelijken bij fokus en bij de woningbouw corporatie, dan is het wel normaal dat je helemaal afhaakt!
Ja je bent een sterke meid! Je zou het wel erg getroffen hebben mocht je van de eerste keer iets gevonden hebben. Volgende keer hopelijk beter.
Lieve groetjes.

Gepost door: pelgrimpje | 04 september 2010

Ik vind dat je groot gelijk hebt met deze beslissing te nemen. Ze moeten er voor zorgen dat ze toch aanpassingen willen doen, maar blijkbaar willen ze enkel geld innen, zonder iets te veranderen.

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 05 september 2010

De commentaren zijn gesloten.