06 september 2010

...Vervolg

Wil wel even vertellen aan jullie dat ik absoluut niet zielig ben of achter de geraniums zit. Ik ben genoeg onder de mensen en vermaak eigen super goed. Maar een ieder heeft wel eens van die eenzame momenten. Dat je iemand om zich heen mist. Ik wordt op dit moment nog wel (erg) beperkt door de woonlocatie want je kunt niet spontaan gaan stappen.

Heb daar een goed voorbeeld van; ik ging enkele weken geleden spontaan een avond op pad met iemand.We hadden ergens afgesproken en de avond verliep super. Ik had het douche verplaatst naar een andere dag en de medewerker zou mij om 22.30 á 22.45u na bed helpen. Het was zo gezellig dat ik de tijd kwijt was. Ik belde de medeweker op dat ik er aan kwam. Eenmaal thuis kreeg ik zo wat een kruis verhoor, maar ik was zo enthousiast... dat ik weer te veel vertelde in mijn enthousiasme. De volgende ochtend wilde ik mijn excuus maken dat ik te laat terug was en dat hierdoor de medewerker een half uur over moest werken. Ik was nog nauwelijks uitgesproken en toen vroeg de coördineerder hoe mijn "date" was geweest? Binnen no time wisten al enkele medewerkers dat ik op date was geweest. Dus ik heb die medewerker enkele dagen later aangesproken dat hij zulke dingen voor zich had moeten houden. Medewerker had ook zeggen dat ik die avond opstap was en dat het erg gezellig was en hierdoor wat te laat thuis was...

Je kan niet weg en anders krijg je een kruis verhoor als je thuis bent. Waar ben je geweest? Met wie? Was het gezellig? Heb je een nieuwe vriend? Heb je iemand op bezoek en diegene gaat met de hond stukje wandelen terwijl ik hulp krijg, dan krijg je de opmerking naar je hoofd "laat je altijd je visite de hond uitlate?" of "jij zet je visite wel aan het werk, zoals aan de afwas?" nou dat was eigen inzet. Zodra je over een jongen hebt denken ze gelijk dat je nieuw vlam hebt.

Nou ik hoop dat de toekomst iets meer vrijheid en spontane gezellige avonden of dagen oplevert...

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (2)

Commentaren

Dat is geen respect hebben voor je privacy. Het is niet omdat je hulp nodig hebt dat ze zo kinderachtig moeten handelen.Ik hoop voor jou dat de toekomst je meer vrijheid en spontane gezelligheid brengt.

Gepost door: magda | 06 september 2010

Ik ben het eens met Magda. Misschien zal hij zich dat half uur opgeboeid hebben en uit boosheid jou de pieren uit de neus gehaald hebben om je nadien voor schut te zetten. Dat vind ik hoegenaamd erg onprofessionneel en totaal indiscreet, om niet te zeggen onkies. Die uren zijn inderdaad erg vroeg als je je aan het amuseren bent. Hopelijk in de toekomst beter!
Lieve groetjes,
Pelgrimpje

Gepost door: pelgrimpje | 07 september 2010

De commentaren zijn gesloten.