26 september 2010

Koud...

Het klinkt voor sommige raar maar ik heb zojuist de kachel (ja jullie lezen het goed) weer iets omhoog gezet want de koud trok langs mijn benen.Mijn benen zijn hoe dan ook al halve wegen de dag al aardig koud, dit komt om dat mijn door bloeding slecht is omdat ik zit. Ik heb de kachel al wel eerder iets aangezet op een avond. 

 

De nachten zijn ook koud. Ik begin met 2 dekbedden waarvan één zomer is en andere winter (is iets dikker) om in slaap te vallen, halvewege de nacht krijg ik wel warm en gooi ik één dekbed af. Slaap vervolgens weer heerlijk verder.

 

In de avond uren steek ik vele kaarsen aan en dat ook nog eens erg romantisch (helaas ben ik dan nog wel alleen) en verder geeft het heerlijke warmte af.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (2)

Commentaren

Je bent niet alleen hoor die het koud heeft.Hier brandt er in de woonkamer een kacheltje. De grote chauffage die het hele huis moet verwarmen,brandt nog niet .Het is 's avonds al erg fris geworden.

Gepost door: magda | 26 september 2010

dank voor je toffe reactie op m'n blog. 'k Wist niet dat jij ook van kaarsen hield. Die maken de boel toch wel heel wat gezelliger, vind je ook niet?

Gepost door: pelgrimpje | 29 september 2010

De commentaren zijn gesloten.