28 september 2010

van het kast je naar de muur...

Ik heb vandaag hoop regel werk gedaan. Verschillende instanties gebeld en in de hoop dat ze je snel terug bellen. Dat is vandaag voor een deel gelukt. De agenda loopt intussen weer vol tot volgende week vrijdag zelfs al. Maar ja dan zit er in ieder geval schot in de zaak.

 

Moest gister naar de tandarts en moet volgende week weer terug om 2 kiezen te laten repareren en die vrijdag erna moet er een verstandskies uit, grrr.... daar gaat mijn verstand hahaha...dat zal niet best zijn als dat wel zo zou zijn.Dat je door verstandskies te late trekken je verstand kwijt zou raken.

 

Kan nu echt niet meer zonder agenda en gebruik mijn mobiele agenda zodat ik er een herinnering van krijg... ja het is best chaotisch maar ja dan heb je in de avond wel idee dat je wat gedaan hebt.

 

Medewerkers van de woonlocatie proberen mij nog steeds over te halen om mee te gaan met gezamelijke midweek naar Wijk aan Zee... Het begint nu wel irritant te worden. Er blijven niet veel bewoners achter op de woonlocatie. Wordt heerlijk rustig. Kijk er erg naar uit... Geen woordenwisselingen en geen commantaar op andermans rijvaardigheden.

Gepost door BIANCA | Commentaren (3)

Commentaren

Rustig zal het wel zijn, geniet er maar een beetje van Bianca.
Wat een naar vooruitzicht zeg. Een verstandskies begot. Ik mag er niet aan denken dat het verstand daaraan moest vastzitten, hihihi want ik heb die kiezen al jàààààren niet meer ... Dus ... als hij eruit moet, niet getreurd, ik weet zelfs dat je er alleen maar beter van wordt ... :-)))

Tot later Bianca... :-) !

Gepost door: klaverke | 28 september 2010

Je bent bedrijvig geweest en in feite is dat goed want zo kan je niet zitten piekeren.
Hou maar voet bij stuk dan heb je een paar rustige dagen en dat kan ook ontspannend werken !
Ai hopelijk gaat die verstandskies niet tegenpruttelen !!

Gepost door: magda | 29 september 2010

Je hebt groot gelijk dat je voor een weekje rust kiest. Maar de tandarts, brr, das niet mijn favo bestemming, hoewel ik zelden last heb, hou ik niet van dat gerotzooi in mijn mond, onvrijwillig dan...

Fijn weekend.

Gepost door: danique | 02 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.