06 oktober 2010

Vermoeit door geregel...

animatie1-04.gifHe he... de afspraken voor vandaag zitten er weer op. Ik ben lichamelijk aardig vermoeit... heb vandaag voor het eerst kennis gemaakt met een mevrouw die mij kan ondersteunen met de administratieve papieren om zaken aan te vragen. (ook wel ambulante genoemd) Zo kreeg ik ook al enige tips omtrent huur en huurtoeslag...

 

Verder heb ik vanmorgen al de zomer kleren in een koffer gedaan. Moet eerlijk bekenen dat ik toch aardig wat zomer kleding blijk te hebben...(iets vrouw eigen denk ik, hahaha) Maar daar in tegen heb ik wel weinig winter kleding...hmm...Das wel weer jammer maar ja voorlopig even niet. Eerst 3 winter broeken laten maken, want daar zitten behoorijk gaten in.

 

Ik ga volgende week 2 middagen spullen uit de logeerkamer ( ook wel mijn rommelkamertje) inpakken. Zoveel mogelijk de spullen die ik niet direct nodig ben inpakken scheelt in later stadium weer.

Gepost door BIANCA in Verhuizing | Commentaren (1)

Commentaren

Fijn dat je iemand hebt gevonden die je een beetje administratieve rompslomp uit handen kan nemen.Zachtjes aan voorbereidingen treffen ,gelijk heb je dan moet je op het moment zelf je niet zo haasen.
Och de zomerkledij moet ik ook nog opbergen.Maar ze voorspellen terug een paar mooie dagen ,ik zal toch maar effen afwachten om dat te doen. Nog een gezellige week en maak je niet te druk om die toekomstige verhuis,dat loopt wel los als het zover is.

Gepost door: magda | 06 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.