07 oktober 2010

Antonie Kamerling overleden (44)

Nederlandse acteur Antonie Kamerling (44) overleden

nederlandse acteur antonie kamerling 44 overleden De Nederlandse acteur en zanger Antonie Kamerling is afgelopen woensdag op 44-jarige leeftijd overleden. Kamerling maakte zelf een einde aan zijn leven. Dat liet zijn schoonbroer, Albert Verlinde, donderdag weten.
 "In de namiddag van woensdag 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beëindigen. In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden", aldus Verlinde in een reactie die hij samen met Kamerlings vrouw, actrice Isa Hoes (foto links) opstelde. "Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten."

Antonie en Isa hebben twee kinderen: zijn zoon Merlijn (12) en dochter Vlinder (5).

De acteur was onder andere bekend van series zoals 'All Stars', 'Goede tijden, slechte tijden', 'Baantjer' en 'Windkracht 10'. Kamerling speelde ook mee in een tal van films waaronder 'De kleine blonde dood' en 'Suite 16'. In 1997 scoorde Kamerling een nummer één hit met het nummer 'Toen ik jou zag'.

Gecondoleerd aan alle nabestaande van Antonie Kamerling...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (1)

Commentaren

Pff! Vreselijk... Het is alsof ik niets anders hoor. Je kan zo tijden hebben dat alle samen komt hé! Op school is er een leeftijdsgenote (19 jr) gestorven. Er is een partner van een klasgenote gestorven... Allemaal op véél te jonge leeftijd!
Ook van mijn kant oprechte innige deelneming aan zijn familie en vrienden.
Liefs!

Gepost door: J. | 07 oktober 2010

De commentaren zijn gesloten.